Tot 150 euro subsidie voor een buurtfeest in HALLE

Tot 150 euro subsidie voor een buurtfeest in HALLE

Halle_buurt_speldekenserf
Bewoners Speldekenserf organiseren jaarlijks een feest.
 

Heb je al lang zin om eens samen met je buren te feesten? Zou je de zomer graag afsluiten met een barbecue in de speelstraat? Of wil je gewoon een gezellig samenzijn organiseren in de wijk? Het stadsbestuur wil graag een steentje bijdragen met een subsidie!

 

Een sterk sociaal weefsel in jouw buurt of straat is zeer belangrijk. Want vele fijne en gezellige buurten vormen samen een veilige en leefbare stad. Om deze buurtfeesten aan te moedigen, kan je bij de stad een aanvraag indienen voor een subsidie van maximaal € 150. Dit bedrag kan je gebruiken om een deel van de organisatiekosten te financieren.

 

Welk feest komt er in aanmerking?

De voorwaarden, de procedure, de mogelijkheid tot uitlenen van materiaal en de nodige formulieren vind je op www.halle.be/toelage-voor-buurtfeesten. Hou er rekening mee dat je het aanvraagformulier twee maanden voor het buurtfeest moet indienen.

Belangrijk is dat je het buurtfeest ook meldt bij Evenementen. Download het aanvraagformulier op halle.be/vergunningen/evenementenvergunningen. Vul dit in en stuur het naar evenementenloket@halle.be of naar Evenementen, J. Possozplein 40 in Halle.

Ontvang een subsidie tot 175 euro tijdens de Vlaamse Feestweek

Zet jij een straatfeest, een wijkinitiatief of een verenigingsactiviteit in de steigers in de periode van 28 t.e.m. 30 juni of van 4 t.e.m. 11 juli (Vlaamse Feestdag)? En staat je activiteit of initiatief ook in het teken van de campagne voor het Feest van de Vlaamse Gemeenschap? Dan kan je ook een feestcheque tot maximum € 175 aanvragen bij Vlaanderen Feest!

Om in aanmerking te komen moet de activiteit of het initiatief wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Deze vind je op www.vlaanderenfeest.eu. Via de feestcheque kunnen na afloop van de activiteit of het initiatief een aantal organisatiekosten gerecupereerd worden. 

 

Snel zijn is de boodschap! Elk jaar overtreft de vraag snel het aanbod! Jouw kandidatuur indienen kan nog tot eind april via www.vlaanderenfeest.eu. Opgelet: de feestcheque van Vlaanderen Feest! staat volledig los van de buurtfeest-subsidie van de stad.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 apr 2019
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 07 dec 2019
Roger Swalens | 06 dec 2019
Roger Swalens | 04 dec 2019

archief