Supporters Jürgen Roelandts trokken vanuit HALLE opnieuw naar de Hel van het Noorden

Supporters Jürgen Roelandts trokken vanuit HALLE opnieuw naar de Hel van het Noorden

011
 
100
Ook de paraplu van Debast trok mee.
 
149
 

Zondagmorgen was het rond 8u reeds druk aan café De Fazant op de Grote Markt te Halle. Reden hiervoor was dat hun wielerheld Jürgen Roelandts terug deelnaam aan één der zwaarste wedstrijden van het wegseizoen - Paris - Roubaix. 

En waar kan je de koers beter zien dan in de hel zelf. Reeds jaren mogen we te gast zijn op de manege van onze gastheer Milo - de ideale plaats, in volle finale op 13 km van de aankomst en op wandelafstand van Carrefour de l' Arbre.

Minpuntje dit jaar was de koude, maar ondanks dat heeft iedereen genoten van het ontbijt met bubbels, het pintje in de plaatselijke kroeg en de barbecue. En dan was het tijd voor de renners, eerst de junioren en  dan de profs met Gilbert en Politt reeds op kop. Spijtig genoeg heeft onze Jürgen, naast vele anderen, Chéreng dit jaar niet gehaald.

Niet getreurd echter, na het leegdrinken van het vaatje bier keerden we terug richting Halle. Wil je er volgende keer ook bij zijn, contacteer ons gerust via scjrhalle@gmail.com of spring even binnen bij Stien in café De Fazant

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 apr 2019
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 12 aug 2019
Marc Sluys | 11 aug 2019
Marc Sluys | 09 aug 2019

archief