HALLE – Avondopening balies op donderdag meteen druk bezocht

HALLE – Avondopening balies op donderdag meteen druk bezocht

Dsc_0670_01__large_
 

De avondopening op donderdag van de verschillende balies in het stadhuis en het sociaal huis is een schot in de roos. Op nauwelijks 3 maanden tijd is deze extra opening uitgegroeid tot de drukste van de week. 

Begin dit jaar pakte de stad uit met een nieuwe en uitgebreidere dienstverlening. De verschillende balies kregen ruimere openingsuren overdag. En de stad startte ook met een avondopening van alle balies (burgerzaken, leefomgeving en welzijnsbalie) op donderdag. Door deze uitbreiding bleef de balie burgerzaken op zaterdagvoormiddag gesloten.

De eerste weken bleef het misschien nog rustig op donderdagavond. Maar intussen is de avondopening goed ingeburgerd waardoor deze in nauwelijks 3 maanden is uitgegroeid tot de drukste opening van de week. Veel inwoners waarderen het dat ze met vragen over bijvoorbeeld wonen, bouwen, kinderopvang, onderwijs of de woonzorgcentra nu ook na de kantooruren en zonder afspraak terecht kunnen in het stadhuis of het sociaal huis.  Dat blijkt uit de enquête die de stad organiseerde onder de bezoekers.

7 op de 8 bezoekers kregen meteen de juiste hulp of het gepaste antwoord op hun vraag, zij hoefden dus niet terug te komen. 7 op de 8 bezoekers zijn ook zeer tevreden over de openingsuren. Een kleine minderheid drong aan op een extra avondopening of een opening op zaterdagvoormiddag.

Info: dienstverlening | Ward.kerckhof@halle.be | T 02 359 26 40

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 apr 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 12 aug 2019
Marc Sluys | 11 aug 2019
Marc Sluys | 09 aug 2019

archief