95 deelnemers aan de paasstage van SK PEPINGEN-HALLE

C21

95 deelnemers aan de paasstage van SK PEPINGEN-HALLE

Stage_halle
 
Stage_pepingen
 

Tijdens de twee weken van de paasvakantie is er heel wat beweging op de voetbalvelden van SK Pepingen-Halle. Jaarlijks organiseert de voetbalclub dan een voetbalstage. De eerste week was er een stage op Kruisveld te Halle. De tweede week van de vakantie was de stage aan de Vroembos te Pepingen. Zo’n 95 spelertjes tussen 6 en 13 jaar namen deel en dit onder deskundige begeleiding van een 15-tal trainers.

 

De kinderen werden vanaf 8 uur ’s morgens opgevangen en om 9 uur startten de trainingen. Alle aspecten van het voetbal kwamen aan bod zoals spel- en wedstrijdvorm en de multimove techniek alsook een gedeelte fun en plezier. De trainingen duurden tot 16 uur en de kids werden opgevangen tot 17 uur.

 

De stageweek werd afgesloten met een gezamenlijk toernooi. Als afsluiting kreeg iedere deelnemer een mooie ’t shirt als aandenken. De club kon ook een hele week op tal van vrijwilligers rekenen, om al het extra sportieve in goede banen te leiden. Iedereen liet niets aan het toeval over om van deze paasstage opnieuw een boeiend, verrijkend en aangenaam gebeuren te maken. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 apr 2019
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 mrt 2024
Marc Sluys | 12 mrt 2024

archief