HALLE - Blue Note Pub blaast dit weekend 25 kaarsjes uit

C21

HALLE - Blue Note Pub blaast dit weekend 25 kaarsjes uit

25_jaar_blue_note
 

Er was een tijd dat in Halle enkel kerkelijke gezangen en klassieke spelen weerklonken... tot 25 jaar geleden de Blue Note Pub op de Grote Markt 23-24 in Halle op het toneel verscheen. Jazz en Blues begonnen aan hun opmars en Halle werd zelfs in Amerika op de kaart gezet. Langzaam aan begon rockabilly en rock’n’roll ook zijn plaats te veroveren in deze muziektempel.

Vandaag vinden er nog geregeld optredens plaats van nationale en internationale groepen en ook comedians vinden hun weg tot de Blue Note Pub. Eind april blaast Blue Note Pub zijn 25 kaarsjes uit met een feestweekend:

Vrijdag 26 april speelt de befaamde Drum&Bass groep SYNTHAGMATICS live het feestweekend in vanaf 22.00 uur! Daarna neemt DJ RUD het over om je tot de vroege uurtjes op de dansvloer te houden.

Zaterdag  27 april nemen enkele stevige Halse groepen het podium over. Jullie kennen ze waarschijnlijk allemaal en weten wel dat het met hen een topfeest wordt.

20.00 uur: SEVEN OF JACKS

21.30 uur: CHOCO LA MOUSSE

24.00 uur: LOBSTAR

Zondag 28 april denken we niet alleen aan de groten maar ook aan de kleintjes. Zondag is het tijd voor wat magie, veel lachen en muziek van internationaal niveau.

15.00 uur: Kindergoochelshow door goochelaar WIEBE

16.00 uur: Walkaround goocheltrucks door goochelaar WIEBE

18.00 uur: Comedy open Mic

20.30 uur: Sean K. Preston & The Loaded Pistols (USA)

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 apr 2019
Sam Herremans
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief