Halle-Gooik plaatst zich voor de halve finale van de playoffs na een 9-3 winst tegen Real Noorderwijk

Futsal_hg

Halle-Gooik kreeg in een volle Bres het bezoek van Real Noorderwijk. Het werd een wedstrijd op het scherp van de snee met twee zeer aanvallende ploegen. Halle-Gooik kwam op voorsprong na een lage schuiver van Dujacquier. Noorderwijk reageerde en El Ghadaoui zorgde voor de 1-1. Binnen de minuut klom Halle-Gooik terug op voorsprong langs de onvermijdbare Patias. Net als iedereen Halle-Gooik verder zag doorduwen en verder uitlopen kwam Noorderwijk terug op 2-2 en kon alles herbegonnen worden. Leo bracht Halle-Gooik opnieuw dadelijk op voorsprong en toen hij enkele minuten later de stand op 4-2 bracht kwam er voor het eerst een voorsprong van twee doelpunten. Maar nog voor rust kwam Noorderwijk opnieuw dichterbij langs Bouri.

Na de rust zocht Noorderwijk naar de gelijkmaker maar het was Halle-Gooik die een tempo hoger ging spelen. Diogo zorgde voor de 5-3 toen El Fahsi rood kreeg na natrappen op De Bail. De veer brak bij Noorderwijk en Halle-Gooik kon nu verder uitlopen. Adnane voor de 6-3 en Leo met de hattrick voor de 7-3. Gonzalo en wie anders dan Patias legden de 9-3 einduitslag vast.

FP Halle-Gooik plaatst zich zo voor de halve finale van de playoffs waar het het vrijdag opneemt tegen de winnaar van FT Charleroi – Proost Lierse die in een derde wedstrijd nog de winnaar moeten bepalen.

Doelpunten: 1-0 Dujacquier 1-1 El Ghadaoui, 2-1 Patias, 2-2 Dahmani, 3-2 Leo, 4-2 Leo, 4-3 Bouri, 5-3 Diogo, 6-3 Adnane, 7-3 Leo, 8-3 Gonzalo & 9-3 P

Rood: Fahsi