HALLE – Petanque-club ‘Da Pippo’ vierde één jarig bestaan met reuze barbecue.

C21

HALLE – Petanque-club ‘Da Pippo’ vierde één jarig bestaan met reuze barbecue.

Dsc_6649_03__large_
 
Dsc_6604_01__large_
 
Dsc_6519__large_
 
Dsc_6564_01__large_
 
Dsc_6588_01__large_
 
Dsc_6528_01__large_
 
Dsc_6609_02__large_
 
Dsc_6621_01__large_
 
Dsc_6628_01__large_
 
Dsc_6543_01__large_
 
Dsc_6572_01__large_
 

Precies een jaar geleden werd de petanque-club ‘Da Pippo’ opgericht achter het restaurant  op de steenweg op Edingen in Halle.

Er werd toen gestart met 34 leden, en nu een jaar later telt de club 71 leden. De club heeft dit succes te danken aan de goede sfeer en competitiegeest binnen de club. Enkele leden die dagelijks begaan zijn met de club werden dan ook speciaal vermeld en in de schijnwerpers geplaatst: Pippo en Sandrine, Dank zij hun inzet, zowel financieel en logistiek en beschikbaarheid is de club kunnen groeien naar de wensen van een gezellige petanque-club in Halle.

Marie Rose: Als secretaresse verricht zij tonnen werk om alle formaliteiten binnen de club ingevuld te krijgen, en om haar beschikbaarheid tijdens de dinsdag en donderdagavond speeldagen.

Penningmeester Jean Pierre waakt over de financiële situatie en zorgt ervoor dat de wekelijkse rekeningen en tussentijdse balans bijgewerkt word.

Rudi: houdt zich bezig met het multimediagedeelte en de sociale media binnen de club. Sportdirecteurs en logistieke steun Daniel, John en Bart. Koen is de raadgever aangaande de petanque-sport binnen de club. Ronny organiseerde de succesvolle verplaatsing van de club naar Blankenberge.

De organisatie van de barbecue en raadgevingen kon de club beroep doen op Tina.

“Eigenlijk is deze club op één jaar tijd uitgegroeid tot een grote vriendenkring, mensen onder elkaar die het allerbeste willen om hun hobby staande te houden, waarvoor dank aan alle leden” aldus een terecht fiere voorzitter Laurent Van Waelem.

Wie graag meer wil weten, of zich wil inschrijven als nieuw lid kan steeds terecht op www.petanque.store


 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 mei 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief