HALLE – ‘wOnder De Tafel’ bijzonder benefiet eetfestijn in het bos.

HALLE – ‘wOnder De Tafel’ bijzonder benefiet eetfestijn in het bos.

Dsc_6702_01__large_
 
Dsc_6696__large_
 
Dsc_6693__large_
 

Op zondag 9 juni vanaf 16u00 kan iedereen aanschuiven aan het bijzonder benefiet eetfestijn in het bos. wOnder De Tafel is een ongewoon benefiet eetfestijn, het streeft een ‘open’ gebeuren waarbij tafelen centraal staat, en er van alles rondom gebeurt. Het podium wint naarmate de tijd verstrijkt meer in belang. Het initiatief wordt eerst en vooral opgezet om iedereen te plezieren, om mensen met diverse achtergronden samen te laten komen en te tafelen.

Het heeft als doel om kinderen met trauma te ondersteunen. De opbrengst gaat integraal naar het Belgisch (Halse) Wonderwise.org dat expressie en creativiteit ingang doet vinden bij kinderen met traumatische ervaringen.

Prijzen zijn democratisch, volwassenen kost een wOnderBord kost 15 euro. (soep, buffet, dessert, muziek en ambiance voor groot en klein). Kinderen tot 15 jaar betalen 1 euro voor een wOnderBord. Houders van een KOMPAS kaart krijgen 20% korting.

De bar en de animatie zijn open vanaf 16 uur! De keuken is open vanaf 17 uur tot 21u30.

 WAAR: Iedereen word op zondag 9 juni verwacht vanaf 16u00 op het kruispunt BUIZINGEN-HUIZINGEN- Oudstrijderslaan & Sint Jansweg, een vrolijke bende wacht je daar op.

Meer info op www.wonderdetafel.be


 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jun 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 26 mei 2020
Roger Swalens | 26 mei 2020
Roger Swalens | 15 mei 2020

archief