Skallyfest op 1 juni in HALLE

Skallyfest op 1 juni in HALLE

Foto_aankondiging
Een hele affiche werd samengesteld. Foto ingezonden
 

Een nieuwe locatie, een topaffiche en een aparte dj-stage: Skallyfest VZW wil duidelijk het succes van vorig jaar overtreffen! Van punk over zware metalen naar hiphop en terug, het kan allemaal op Skallyfest 2019! 

Jerk Beefy knalt de punkrocknamiddag op gang en wordt afgelost door de vrolijke deuntjes van Big Fat Toddlers en Lost From The Start. Skallyfest verzorgt ondertussen een happy hour om de sfeer er optimaal in te brengen. Met The Progerians zijn we aangekomen aan het serieuzere beukwerk. Snijdende gitaren en geweldige ritmesecties, wat moet een mens meer hebben? Een eerste portie hiphop misschien? Grafgravers to the rescue! Samen met DJ Grazzhoppa zorgen deze West-Vlaamse talenten voor de nodige animo on stage. 

En dan komt het festival aan het moment suprême! Lokaal berucht, nationaal bekend en internationaal gevreesd: hier is Fleddy Melculy! Pittig detail, Arden Barry verjaart, een niet te missen show dus! Er wordt afgesloten met een eerste internationale gast, de reïncarnatie van Mike D, MCA en Ad-rock uit Nederland vechten voor het recht om te feesten in de Halse binnenstad! Hiprock én rock in één groep, ideaal voor Skallyfest! 

Als je het aan de crew vraagt wordt dit alweer een topeditie en is op 1 juni Halle the place to be! Het festival heeft plaats op de terreinen van het HH&C, Vondel 41.

Tickets online beschikbaar via de facebookpagina of skallyfest.be! Er zullen ook kaarten beschikbaar zijn bij de organisatie en Café De Skans!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 mei 2019
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 17 jan 2021
Roger Swalens | 17 jan 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 15 jan 2021
Marc Sluys | 15 jan 2021
Sam Herremans | 11 jan 2021

archief