idee ZKT stad - voor een Halle vol natuurschoon!

idee ZKT stad - voor een Halle vol natuurschoon!

Dsc_2953
 
Dsc_4068__large_
 
Dsc_4049__large_
 
Dsc_2805_01__large_
 
Dsc_2840__large_
 

Halle is best een heerlijke stad om te leven, te wonen, te werken of te studeren. Maar Halle is vooral een stad met aardig wat groene longen. Denk maar aan de nabijheid van het Hallerbos, het Kluisbos of het Lembeekbos en de vele parken en tientallen speeltuinen in de binnenstad!

Maar Halle wil werk maken van nog meer natuurschoon! Daarvoor doen we een beroep op jouw idee! Want meer natuur geeft een boost aan ons humeur, de veiligheid en de beleving van onze stad. Het zorgt ervoor dat Hallenaren nog meer gaan genieten én ontmoeten.

De daad bij jouw idee

Heb je een geweldige ingeving om jouw straat, buurt of stad te vergroenen? Doe dan mee aan de wedstrijd ‘idee ZKT stad’ en wie weet wordt jouw ingeving ook echt gerealiseerd! 

Opgelet! Je mag out of the box denken (graag zelfs) maar jouw plan moet wel uitvoerbaar zijn. Je mag ook als buurt, straat, vereniging of organisatie knappe schitterende vondsten insturen. Hoe meer ideeën, hoe liever! We dromen toch allemaal van een stad, fijn ingeduffeld door al het moois van Moeder Aarde?

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 mei 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 17 sep 2019
Devogeleer Emile | 17 sep 2019
Roger Swalens | 16 sep 2019
Roger Swalens | 11 sep 2019

archief