HALLE – Populaire “GOKARTRACE”, na een pauze van vier jaar is terug

HALLE – Populaire “GOKARTRACE”, na een pauze van vier jaar is terug

Dsc_6291_01__large_
 
Dsc_0541_01
 

Op 4 augustus organiseert cafébaas/organisator Bruno Vandierendonck opnieuw een gokartrace door het Halse centrum. Het is van 2014 geleden dat dit populaire evenement nog plaatsvond in Halle. Door de werken in het Halse centrum was het onmogelijk om dergelijke gokartrace veilig te laten plaatsvinden.

Bruno staat in Halle bekend als de cafébaas van de Vaantjesboer en samen met de Halse carnaval vereniging ‘De Vrie Kadeikes’ staan garant voor een nieuwe start van deze populaire gokartrace.

 Op 4 augustus wordt er een parcours afgebakend, en zullen 16 teams tegen elkaar strijden in een tijd van 4 uur, tijdens de eerste ronde mag geen enkele deelnemer voorbij de safetygokart, en daarna is er een vliegende start. Elk team moet minstens met 8 personen zijn, die in goede sportieve conditie zijn.

De gokarts zal Bruno zelf gaan ophalen in Middelkerke met een vrachtwagen, elk team heeft één uur voor de start de tijd om hun gokart te pimpen naar hun keuze, dit geeft een extra fleur aan de wedstrijd. 

De Halse binnenstad zal op 4 augustus van 14u00 tot 18u00 volledig afgesloten zijn, alle buurtbewoners zullen tijdig verwittigd worden langs verschillende kanalen. Het stadsbestuur keurde inmiddels het parcours goed, en zal plaats vinden in zoveel mogelijk verkeersvrije zone.

 Carnavalsgroep De Vrie Kadeikes zullen mee zorgen voor een veilig verloop van deze populaire gokartrace. Hun leden zullen langs het parcours staan als seingever, en het uitbaten van de standjes met eet en drankgelegenheid voor de duizenden supporters.

Teams die graag willen meerijden, kunnen nog inschrijven in het Café De Vaantjesboer te Halle.


 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 mei 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 17 sep 2019
Devogeleer Emile | 17 sep 2019
Roger Swalens | 16 sep 2019
Roger Swalens | 11 sep 2019

archief