Halle – Musicaltijd in de basisschool van het Heilig Hart en College Handbooghof.

Halle – Musicaltijd in de basisschool van het Heilig Hart en College Handbooghof.

Vrijdag, 24 mei brengen de leerlingen van de tweede graad de musical ‘De Rattenvanger’, een sprookje van de alom bekende gebroeders Grimm. Opnieuw werd de versie van ‘Het Geluidshuis’ als basis gebruikt.

Omdat niet elke leerling even graag op de planken staat, werd de grote groep verdeeld in 5 evenwaardige teams. Juf Adelheid nam de toneelgroep onder haar arm. De zangtalenten oefenden de liedjes onder leiding van juf Bartel. Het decor kreeg kleur bij juf Jorina terwijl juf Lieve met haar aangeleerde danspasjes het podium doet daveren. De affiche, de toegangskaartjes, brieven, … werden verzorgd door het PR-team onder leiding van juf Saskia. Zo kreeg elke leerling de kans om uit te blinken in datgene waarin hij/zij goed is.

Dat het een prachtig feest wordt is nu al duidelijk. In een mum van tijd was de voorstelling van 19.30u uitverkocht. Voor de vroege voorstelling van 17.30u zijn er nog een aantal kaartjes beschikbaar. Beide voorstellingen gaan door in het auditorium van gebouw F, gelegen naast de Parklaan.

Ook op de gelijkvloers kan je die avond terecht voor een hapje en een drankje. De school voorziet enkele spelactiviteiten waaronder: , een bootcamp voor kleuters en oudere leerlingen, een fietsparcours, grime, photobooth, springkasteel…

Iedereen is van harte welkom vanaf 17u!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 mei 2019
Devogeleer Emile
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 17 sep 2019
Devogeleer Emile | 17 sep 2019
Roger Swalens | 16 sep 2019

archief