FP Halle-Gooik neemt optie op 5e landstitel na 1-8 winst in Malle-Beerse

FP Halle-Gooik neemt optie op 5e landstitel na 1-8 winst in Malle-Beerse

Dsc_1567__large_
 

FP Halle-Gooik trok naar Malle-Beerse voor de eerste wedstrijd in finale van de Playoffs. Halle-Gooik begon verschroeiend en Malle doelman Bram Meyers haalde alles uit de kast om de nul op het bord te houden.

Dillien op de tegenaanval, zijn schot wijkt af op de voet van Grello en sporthal Mintjes ontploft. Halle-Gooik laat Malle niet lang geloven in een stunt. Grello in een 1-2 met Patias en de gelijkmaker staat binnen de 20 seconden op het bord. Diogo fussilieert Meyers die de bal nog net uit doel kan weren maar de goed gevolgde Patias scoort de 1-2. Halle-Gooik is nu helemaal onder stoom en speelt Futsal van een zeer hoog niveau, Grello bedient De Bail die zijn eerste doelpunt na zijn knieblessure scoort. Malle doet wat het kan maar moet nu de wet van de sterkste ondergaan, Patias draait weg van zijn bewaker, 1-2 met Diogo en 1-4. Ibrahim Adnane tovert dan een magistrale dribbel uit zijn slanke lijf. Vanop de eigen helft voorbij alles en iedereen en Leo heeft hem maar binnen te tikken. Halle-Gooik hervindt zo helemaal zijn beste spel en kan gaan rusten bij een 1-5 stand. Na de rust controleert Halle-Gooik de wedstrijd en is Malle onmachtig om tegen te prikken. Op het einde van de 2de helft duwt Halle-Gooik opnieuw de gaspedaal in, Leo zorgt voor de 1-6, Dujacquier trapt de 1-7 in de winkelhaak. De Bail zette de kers op de taart met een loeier in de winkelhaak.

Halle-Gooik wervelde zo over Malle en staat op 1 zege van de vijfde landstitel. Afspraak komende vrijdag in sportcomplex De Bres te Halle.

Doelpunten: 1-0 Dillien, 1-1 Grello, 1-2 Patias, 1-3 De Bail, 1-4 Patias, 1-5 Leo, 1-6 Leo, 1-7 Dujacquier & 1-8 De Bail

 Voor FP Halle-Gooik: Xuxa, Vandenheede, Dujacquier, Gonzalo, Patias, Leitao, Adnane, Teixeira, Nerinckx, Grello, Diogo, De Bail, Leo & Dahbi


 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 mei 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 17 sep 2019
Devogeleer Emile | 17 sep 2019
Roger Swalens | 16 sep 2019

archief