Juliette van de Commerce en Romeo Vandestieweg uit HALLE zullen trouwen

Juliette van de Commerce en Romeo Vandestieweg uit HALLE zullen trouwen

50abd34f-8fba-4a5d-a9be-c5caa0f68c62
 

 Juliette van de Commerce en Romeo Vandestieweg uit HALLE zullen trouwen en hebben het genoegen u uit te nodigen op hun huwelijksplechtigheid in de Halse Sint-Martinus Basiliek op zondag 2 juni 2019. Na op 4 september 2016 elkaar het jawoord te hebben gegeven in het bijzijn van burgemeester Pieters op het Possozplein, hebben de reuzen van de Stieweg nu de eer in het huwelijksbootje te mogen stappen in de Basiliek. Deken Raymond Decoster zal het huwelijk bekrachtigen na de zondagsmis van 2 juni omstreeks 10u45

Na de huwelijksplechtigheid volgt een feestelijke receptie aan de ingang van de Basiliek waar de gasten getrakteerd zullen worden op een natje en een droogje. Ook de andere Halse reuzen mogen niet ontbreken en stappen mee in een kleine stoet naar de Basiliek: afspraak om 9u aan het Stationsplein.

Het belooft een unieke dag te worden in samenwerking met verschillende andere Halse verenigingen en misschien wel een muzikale verrassingsact …

 

Steun de Halse reuzen en sluit aan bij de Vrienden van de Vaantjesboer

De Reuzen van Halle kunnen je steun goed gebruiken. Sluit aan bij de Vrienden van de Vaantjesboer en wordt Kameroet van de Ruize van Alle. Als Kameroet steun je het onderhoud van onze reuzen en de basiskosten die er zijn voor het vervoer van onze reuzen, de muziekbegeleiding enz...  Maar we hebben ook enkele projecten in het vooruitzicht zoals het kerkelijk huwelijk van Romeo en Juliette. 

Sluit aan bij de Vrienden van de Vaantjesboer. Voor amper € 15,00 ben je al lid en blijf je op de hoogte van al onze activiteiten. Meer informatie vindt je terug op onze website www.vaantjesboer.be.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 mei 2019
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 17 sep 2019
Devogeleer Emile | 17 sep 2019
Roger Swalens | 16 sep 2019
Roger Swalens | 11 sep 2019

archief