HALLE – Black Eagle Black Belt Council brengt drie nieuwe zwarte gordels voort

HALLE – Black Eagle Black Belt Council brengt drie nieuwe zwarte gordels voort

Black_eagle_black_belt_council_brengt_drie_nieuwe_zwarte_gordels_voort_
 

Op zondag 19 mei organiseerde Black Eagle Halle voor het eerst sinds lange tijd opnieuw een “Black Eagle Black Belt Council”, een examencommissie voor kandidaat-zwarte gordels en hogere toans. Deze wist zowel drie nieuwe zwarte gordels als een tweede toan Kung Fu Dju Su – Chan Shaolin Si voort te brengen.

“Michaël Van Steertegem, Jelle De Bilde en David Hosse wisten het examen voor zwarte gordel goed te doorstaan en mogen zich voortaan de titel van lesgever aanmeten” legt Arno Pirolo, secretaris van Black Eagle Halle, uit. “Merlin Roggeman sloeg dan weer voor het examen van tweede toan Kung Fu Dju Su – Chan Shaolin Si, maar diende daarnaast ook nog zijn thesis met een uitgewerkte persoonlijke visie op deze krijgskunst te verdedigen. Het spreekt voor zich dat dit op z’n minst een bijzondere prestatie genoemd mag worden”, stelt Pirolo.

“Met de komst van drie nieuwe zwarte gordels en een tweede toan, is de toekomst van onze club meer dan verzekerd”, vult Jurgen Braeckmans, voorzitter en hoofdlesgever van Black Eagle Halle aan. “Dat dit net gebeurt in het jaar dat we 25 jaar bestaan, is bijna symbolisch te noemen. Ik ben dan ook een zeer tevreden man”, besluit Braeckmans.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 mei 2019
Devogeleer Emile
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 08 apr 2021

archief