CC ’t Vondel bestaat 30 jaar en daarom is er feest,

CC ’t Vondel bestaat 30 jaar en daarom is er feest,

Dsc_7968_03__large_
 
Dsc_7921_01__large_
 
Dsc_7934_01__large_
 
Dsc_7947_01__large_
 
Dsc_7970_01__large_
 

CC ’t Vondel bestaat 30 jaar en daarom is er feest, tijd om terug te kijken en vooruit te denken. Terugblikken doen we met een tentoonstelling over dertig jaar cultuurcentrum i.s.m. den AST. Streamen van content is de toekomst, daar zet CC ’t Vondel haar eerste stappen door een theatervoorstelling naar verschillende rusthuizen te streamen.

Voor de avonturiers en snelle beslissers is er ‘Expeditie 30’: een reeks voorstellingen waar 30 bezoekers op een unieke locatie in een intieme, bijzondere setting een activiteit kunnen bijwonen met Sioen, Roland Van Campenhout, Yoga in den AST,…

Dit seizoen staan o.a. deze kleppers op het programma: Chris Lomme, Hooverphonic, Laïs, William Bouva, Circus Ronaldo, Els Dottermans, Kommil Foo, Lieven Scheire, Lilianne Saint-Pierre, Bart Kaël, Luc Appermont, Jens Dendoncker, Udo, Jan Martens, Axelle Red,…

CC ‘t Vondel eert met Belpop Bonanza Halle, de invloed van Pater Pax, Sylvain Tack en Radio Mi Amigo op de Belgische popmuziek.

Speciaal voor families zet CC ’t Vondel in op beleving. Aan de familievoorstellingen worden regelmatig toffe workshops gekoppeld. Tijdens de herfst-en paasvakantie kunnen kinderen in CC ’t Vondel terecht voor interactieve vakantiestages.

In het kader van het Bruegeljaar laten we u genieten van 2 voorstellingen, een stadsrondleiding en een tentoonstelling. Daarnaast zorgt voor Arnout Hauben voor een indringende kijk op de Noordzee.

CC ’t Vondel heeft een groot aanbod vormingsactiviteiten voor jong en oud. Van infusies maken tot het Scandinavische hygge, wobbelyoga, druktechnieken en mindful seks & liefde,…

De nieuwe seizoensbrochure is online te raadplegen op onze website www.vondel.be/brochure. Een fysiek exemplaar afhalen kan ook aan de balie van CC ’t Vondel, in het stadhuis, de bibliotheek.

Met het scholenaanbod besteedt het cultuurcentrum aandacht aan de nieuwe generatie cultuurgebruikers. Scholen kunnen vanaf 4 juni (voor kleuter en secundair) en 11 juni (voor lager onderwijs) bestellen via www.vondel.be/scholen.

Start ticketverkoop

Zaterdag 8 juni: online via www.vondel.be of tussen 10u en 15u aan de balie

  • vanaf 10u voor abonnementen en vriendenpassen

  • vanaf 13u voor losse tickets

In CC ’t Vondel is iedereen welkom en krijgen Kom!passers 75% korting. Naast het abonnement is er de flexibelere vriendenpas en vanaf tien bezoekers wordt het groepstarief toegepast.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 mei 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 17 sep 2019
Devogeleer Emile | 17 sep 2019
Roger Swalens | 16 sep 2019
Roger Swalens | 11 sep 2019

archief