HALLE- LEMBEIK BAUVE scoort met het nummer “CREPE SUZETTE”

HALLE- LEMBEIK BAUVE scoort met het nummer “CREPE SUZETTE”

Dsc_7822_01__large_
 
Dsc_7808_01__large_
 

Bij de uitgave van de Paasaffiche ter gelegenheid van de jaarlijkse Sint-Veroonsmars, ontstond in het jaar 2000 het idee bij Jan Neef om een cd op te nemen samen met tekstschrijver Edwin Vandermeeren, Hugo Hernie en Willy Hernie. De eerste opname kon alle Lembekenaars direct bekoren, : "DE PROCES VAN SINTCHE FRUUN", op het thema van “Café De Zwaan”. Dit was de start van LEMBEIK BAUVE. Ondertussen heeft de groep in die 19 jaar een repertoire opgebouwd van “ambiancesongs à la lettre”, dit in hun dialect van het pajottenland.          De song “ROCK ’N ROLL OP ZE LEMBEIKS” met bijhorende clip, had op korte tijd op YouTube, meer dan 11 000 unieke views op de teller staan. De song is ook met bijhorende clip opgenomen in het Engels, en uitgebracht onder de Angelsaksische artiestennaam “LmB4”. Deze videoclip is gerealiseerd met een knipoog naar het onwaarschijnlijke, ... deels met een Engelstalige ondertiteling op originele beelden van de Vlaamse versie.                                      De release van de full-cd, midden 2017, “Op zeu Lembeiks”, was een schot in de “dialecte roos”       

Het nummer “CREPE SUZETTE” is de voorbode van  een “EPEEKE”, dat zal uitgebracht  worden in het najaar. Het nummer werd special gekomponeerd door GERARD JAFFRES, singer-songwriter met Bretoense roots. Vandaar ook de speciale sound in dit nummer.


Uiteraard is de groep, altijd bereid en bereikbaar voor promotionele doeleinden.

SEE on YOUTUBE: Lembeik Bauve: ROCK’N ROLL OP ZE LEMBEIKS LmB4: ROCK’N ROLL, YOU COUNTRY BOYS Lembeik Bauve: JOSKE VANDENBOSCH Lembeik Bauve: IN DE KUSKESDANS Lembeik Bauve: HET MEISJE IN HET ROCKCAFE Lembeik Bauve: CREPE SUZETTE

Meer info:  janneef@telenet.be  www.lembeikbauve.be

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jun 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 20 nov 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 14 nov 2019
Roger Swalens | 14 nov 2019
Sam Herremans | 13 nov 2019
Roger Swalens | 13 nov 2019
Sam Herremans | 12 nov 2019
Roger Swalens | 12 nov 2019
Sam Herremans | 09 nov 2019

archief