Halle maakt zich op voor jaarlijkse braderie

Halle maakt zich op voor jaarlijkse braderie

Dsc_5227_01_01__large_
 

Braderie in Halle, dat is altijd feest! De stad is dan gevuld met animatie en muziek. De terrasjes zitten goed gevuld en in alle winkels zijn er interessante koopjes te scoren. De braderie is dus het ideale moment om je zomeroutfit op punt te stellen.

Fiets- en autosalon

Voor het tweede jaar op rij is er een mobiliteitssalon. Daar stellen verschillende garages hun nieuwste modellen voor en ook fietshandelaars hebben er een standje. Wil je een nieuwe fiets proberen? Klim op het zadel en rij een rondje op het testparcours. Op vrijdag, zaterdag en zondag kunnen kinderen zich uitleven in het kidsdorp.

Er is gratis parking tijdens het weekend op de speelplaats van Heilig-Hart & College Halle. (ingang Vuurkruisenstraat). Op donderdag, vrijdag en zaterdag zal de shutllebus ook voortdurend pendelen tussen de Nederhemparking, het station (nieuwe route) en het centrum.Info: Verenigde Handelaars Halle     info@ikwinkelinhalle.be | www.ikwinkelinhalle.be braderie

Al jaren organiseert de bib tijdens de braderie de ‘bibkoopjes’. Maar dit jaar maken ze er samen met de buren van Pand 356 een gezellige markt van in het Elisabethpark, op de parking van de bib en op de binnenkoer van Pand 356. Dit op zaterdag 29 juni van 10u tot 16u.

Dit jaar slaan de bib en Pand 356 de handen in elkaar en organiseren ze tijdens het weekend van de braderie een gezellige markt waar iedereen zijn boeken, cd’s, dvd’s, games en vinyl kan verkopen. Wil jij een eigen standje? Schrijf je dan vooraf in via www.bibliotheekhalle.be/parkmarkt-met-bibkoopjes.

Ook de bib verkoopt haar eigen boeken, cd’s, … in de bibkelder. Op de binnenkoer van Pand 356 kan je een bibworkshop volgen in het kader van het Bruegeljaar. Hier ontdek je hoe je boeken kan beschilderen en versieren met handlettering. Deze boeken zullen deel uitmaken van de ‘Toren van Babel’, een expo die dit najaar georganiseerd wordt in de Paterskerk.

Kom de gezellige sfeer opsnuiven en flaneer van kraampje naar kraampje onder begeleiding van akoestische muziek. Je kan ook een drankje nuttigen aan de bar op de binnenkoer van Pand 356.

Info: bibliotheek Halle | bibliotheek@halle.be | T 02 365 98 60 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jun 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 20 nov 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 14 nov 2019
Roger Swalens | 14 nov 2019
Sam Herremans | 13 nov 2019
Roger Swalens | 13 nov 2019
Sam Herremans | 12 nov 2019
Roger Swalens | 12 nov 2019
Sam Herremans | 09 nov 2019

archief