Viering afscheid vrijwillige medewerker André Speeckaert bij BuSO Don Bosco Halle

Viering afscheid vrijwillige medewerker André Speeckaert bij BuSO Don Bosco Halle

Andr___speeckaert
 

In het kader van zijn afscheid als vrijwillige medewerker aan onze BuSO Don Bosco school werd André Speeckaert samen met zijn echtgenote gevierd. Dit gebeurde in aanwezigheid van directie, TA’s, leerkrachten en leerlingen.

Directeur Leen Fonteyne: Je koos voor deze schoolse uitdaging na je carrière van ruim 35 jaren bij Colruyt. Daar was je verkoper (Boxer-winkel), non-food verantwoordelijke, als eerste verkoper, de overstap naar verkoop Technisch Magazijn Hellebroek, mentor…).Colruyt had zeker geen geheimen meer voor jou; de visie van het bedrijf paste bij jouw manier van denken. Met zo’n kennis van zaken, de rijke ervaring van op de echte arbeidsvloer in de privé, het kunnen delen van deze ervaringen, het engelengeduld, optimisme, werkijver en enthousiasme dat je dagdagelijks toont voelen/voelden wij ons heel vereerd om jouw als collega-vrijwilliger te krijgen. De dagen dat vrouwlief jou ‘moest’ delen met ons zijn ontelbaar…met vele dank!

Je hart gaat in de eerste plaats uit naar onze leerlingen. De mooiste complimenten die je kan krijgen en die je “toucheren”/raken zijn die van hen! Je leerde hen orderpicken, correct verpakken, rijden met de transpalet (onder het goedkeurend oog van de leerkrachten) en zoveel meer…zeker ook de werkattitudes en goede ‘levens’regels). Je luisterde naar hun vele verhalen en coachte hen als een goede mentor, meer zelfs als een goede huisvader.. Je haalde elke week ook opdrachten binnen als oefeningen binnen de school.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jun 2019
Devogeleer Emile
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 15 okt 2019
Marc Sluys | 11 okt 2019
Devogeleer Emile | 11 okt 2019

archief