HALLE – Opendeurdag Elisa-Park voor 40 assistentiewoningen Residentie Asteria,

HALLE – Opendeurdag Elisa-Park voor 40 assistentiewoningen Residentie Asteria,

Probatimmo_hal_refectoire_c_2
 
Sh2_5651__large_
 
Img_1877__large_
 
Sh2_5653__large_
 
Sh2_5654__large_
 
Koninginelisabethlaan25halle-28_web
 
Sh2_5657__large_
 
Sh2_5659__large_
 
Sh2_5664__large_
 

Zaterdag 22 juni kon je tijdens de opendeurdag van Elisa-Park een kijkje nemen in Residentie Asteria, de residentie met 40 erkende assistentiewoningen.

Het voltallige team van Elisa-Park ontvingen de mensen met een warm onthaal in de stijlvolle residentie die de deuren opent op 15 september 2019.

Lieven Baert van T4Q, de uitbater, gaf een toelichting over hun visie, de dagelijkse werking van Residentie Asteria en heeft zijn team voorgesteld die werkzaam zullen zijn voor residentie Asteria.

Woonadviseur, Lindsay van Nimmen , verpleegkundige en inwonende woonassistente, Joke De Greef, zorgkundige zullen met een warm hart de bewoners ontvangen, begeleiden en ondersteunen tijdens hun verblijf in Residentie Asteria. Beide dames zijn bovendien uit de streek.

Daarnaast hebben de aanwezigen kunnen kennismaken met Orecah, de partner die zal instaan voor de dagverse maaltijden. Kenny Pappaert, oprichter en zaakvoerder van Orecah heeft enthousiast de mensen een voorproefje gegeven van hun heerlijke keuken.

De talrijke geïnteresseerden konden een kijkje nemen in de verschillende assistentiewoningen welke zowel te koop als te huur worden aangeboden door Elisa-Park.

Residentie Asteria onderscheidt zich van andere Assistentiewoningen door de klasse, de luxueuze afwerking, de warme keuken en de professionele ondersteuning.

Elisa-Park, T4Q en Orecah delen dezelfde waarden om kwaliteit, service en klantvriendelijkheid aan te bieden.

“Wij willen een community bouwen waar mensen zich thuis voelen en gelukkig zijn, waar kwaliteit en dienstverlening prioritair is en dit met lokale spelers, omdat hun verankering en maatschappelijk engagement groot is in eigen streek” aldus de bouwheer.

In Residentie Asteria is bewoning mogelijk vanaf 15 september mét een team werkzaam ter plaatse.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jun 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 09 nov 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 08 nov 2019
Marc Sluys | 03 nov 2019

archief