Bikelife Duatlon HALLE 2019

Bikelife Duatlon HALLE 2019

Sh2_6838_01__large_
 
Sh2_6836__large_
 
Sh2_6845_03__large_
 

De Bikelife Duatlon Halle is toe aan de 24ste editie en ook dit jaar richt de organisatie zich op een breed spectrum van sporters. Met 3 jeugdreeksen (6-9 jaar, 10-13 jaar en 14-17 jaar) die ook toegankelijk zijn voor G-sporters wordt de duatlon op gang getrokken. Plezier in combinatie met sport staan hier centraal.

Daarna is het de beurt aan de vrouwen. Maurine Ricour, een Halse duatlete die aan een sterk seizoen bezig is met winst in duatlon Elsegem, een knappe 2de plaats op de triatlon Olympische afstand in de Lac de l’Eau d’Heure én Belgisch kampioene op de triatlon halve afstand in haar categorie, tekent ook present.  Quote Maurine Ricour: “Vermits lopen mijn sterke punt is, ben ik blij dat het loopparcours langer is geworden. Maar mijn wissel (overgang van lopen naar fietsen en omgekeerd) is nog voor verbetering vatbaar. Ik verheug me alvast op een spannende wedstrijd.

Enkele minuten na de vrouwen gaan de mannen van start met de titelverdediger van vorig jaar: Wazo De Rouck. Quote Wazo De Rouck: “De Bikelife Duatlon Halle is een mooie wedstrijd die van groot belang is voor de duatlonsport in België. Deze duatlon biedt een zeer uitdagend fietsparcours en een unieke sfeer.

Ook Sander D’hoedt, die vorig jaar nipt vierde werd, is ook dit jaar geslepen op een podiumplaats. Hij zal de komende weken dan ook nog regelmatig te vinden zijn op het parcours en de nodige loopkilometers malen. Deze drie atleten zijn lid van de Halse 3atlon Organisatie (H3O) en voor hen wordt het een thuismatch.

Naast deze toppers is bij de Bikelife Duatlon Halle uiteraard ook ruimte voor de recreatieve sporter en deelnemen kan dan ook in duo (één iemand die fietst en één iemand die loopt).

Inschrijven is nog steeds mogelijk via de website www.bikelifeduatlonhalle.be. Ook vrijwilligers kunnen zich aanmelden door mailtje te sturen naar .beinfo@duatlonhalle belooft een knaleditie te worden:

Het beloofd een knaleditie te worden:

  • Jongeren, recreatieve en competitieve sporters, individueel of in duo kunnen deelnemen;

  • Belgische toppers tekenen present;

  • Halse stationsplein wordt omgetoverd tot belevenisplein.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jun 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 09 nov 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 08 nov 2019
Marc Sluys | 03 nov 2019

archief