HALLEmaal Gelijk bouwt travestiefeestje op Grote Markt

HALLEmaal Gelijk bouwt travestiefeestje op Grote Markt

Dsc_1308
 
Dsc_1309
 
Dsc_1318
 
Dsc_1320
 
Dsc_1321
 
Dsc_1326
 

Hallemaal Gelijk op zaterdag 29 juni een travestiefeestje op de Grote Markt, meer bepaald in café Maurice. De gastdames waren Miss Davina & Brooklyn Stone. Zij beklommen het Hallemaal Gelijk-podium een eerste maal om 21u.

 

Deze travestie-avond was niet de eerste party die ze in hartje Halle bouwden. Eind mei organiseerden ze een live-uitzending van het Eurovisiesongfestival in de Klinkoet en een Eurosong top 50 op Stadsradio Halle. De volgende weken trekken ze met een delegatie naar Roze Maandag in Tilburg en de gaypride in Antwerpen. Voorts zijn er de maandelijkse praatavonden.

 

Hallemaal Gelijk koos, in samenwerking met café Maurice, bewust voor een travestie-avond. Enerzijds is het puur amusement voor een breed publiek. Anderzijds onderstreept dit hun visie dat iedereen vooral zichzelf moet kunnen zijn in zijn/haar zoektocht naar de eigen identiteit. 

 

Beide dames gaven driemaal het beste van zichzelf.

 

Wie is Hallemaal Gelijk?

Hallemaal Gelijk is een nieuwe Halse vereniging voor de holebi-gemeenschap in de Zennevallei. Hallemaal Gelijk wil een laagdrempelig initiatief zijn dat holebi’s samenbrengt tijdens leuke activiteiten. Maar tevens is deze organisatie ook een luisterend oor  voor iedereen die vragen heeft rond zijn seksualiteit. Voorts wil deze organisatie Halle verder uitbouwen tot een holebi-vriendelijke stad waar ‘discriminatie’ voltooid verleden tijd is.  Want de actualiteit maakt al te vaak duidelijk dat ook anno 2018 de aanvaarding van holebi’s of transgenders in onze maatschappij niet altijd vanzelfsprekend is. Daarom wil Hallemaal Gelijk inspirerende acties op het getouw zetten die de laatste vooroordelen en drempels wegwerken. We zijn ten slotte Hallemaal Gelijk!

Je vindt hen op facebook.com/HallemaalGelijk.be en op de apps Grindr, Gayromeo, HER en Zoe. Je kan hen ook een e-mail sturen via HallemaalGelijk@gmail.com.  

Voor meer info: Geert Vanhassel - communicatieverantwoordelijke Hallemaal Gelijk - 0473 208 150

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jul 2019
Olaf Feldberg
Olaf Feldberg
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 17 jan 2021
Roger Swalens | 17 jan 2021
Marc Sluys | 15 jan 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 15 jan 2021
Sam Herremans | 11 jan 2021

archief