HALLE - Sint-Augustinus zoekt vrijwilligers

HALLE - Sint-Augustinus zoekt vrijwilligers

St_augustinus

Woonzorgcentrum Sint-Augustinus is op zoek naar vrijwilligers om een handje toe te steken. Elke De Cuyper -directeur   van WZC Sint-Augustinus-   richt zich specifiek tot de Cultuurraad met haar oproep, maar dat is natuurlijk mar één van de kanalen langs waar de zoektocht verloopt. Ze vraagt  of er bij de verenigingen van de Cultuurraad geen vrijwillige handen zijn::

“We zoeken altijd naar mensen met een band met Groot-Halle die geëngageerd zijn voor het algemeen welzijn. Is het mogelijk om een rondvraag te doen bij uw leden, wie geïnteresseerd is om ad hoc/sporadisch een handje toe te steken? Voorbeelden : werken in cafetaria, kaartnamiddag organiseren, breinamiddag organiseren, rolstoelen mee duwen bij wandelingen/uitstappen, mee een tentoonstelling op poten zetten, kunstwerken allerhande maken, een cursus fotografie geven, …

Jij weet ook dat ons WZC nog heel wat bewoners kent (bvb. in de Service Residentie) die nog cultuur in Halle opsnuiven. CC ’t Vondel en de Grote Markt zijn dan ook vlakbij. Zien jullie een mogelijkheid om samen te werken met de cultuurraad?”

 

 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jul 2019
Roger Swalens
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 13 dec 2019
Roger Swalens | 11 dec 2019
Roger Swalens | 10 dec 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 10 dec 2019

archief