HALLE - Ook N-VA voor tunnelvariant die ook het Schepencollege nu aanvaardt

HALLE - Ook N-VA voor tunnelvariant die ook het Schepencollege nu aanvaardt

Img_20190509_085528
 
Wim_demuylder
 

 

N-VA Halle is  opgelucht met de  keuze voor een  tunnelvariant van de N203a  De N-VA Halle reageert "opgelucht nu de partijen van de meerderheid eindelijk de loopgraven hebben verlaten." Het standpunt van de grootste oppositiepartij van Halle luidt als volgt:

"N-VA Halle reageert opgelucht nu de partijen van de meerderheid eindelijk de loopgraven hebben verlaten. De tunnelvariant met een ondertunneling van de Nijvelsesteenweg en de Halleweg en garanties voor de ontsluiting van Rodenem komt in grote lijnen overeen met de keuze die N-VA Halle reeds lang had gemaakt. De ondertunneling van de N203a (A8) kan er enkel maar komen indien men opteert voor een realistisch en haalbaar scenario.

 N-VA gemeenteraadslid Wim Demuylder : “Recent nog tijdens de gemeenteraad van mei vroeg ik het college om zo snel mogelijk een standpunt in te nemen over de door de minister voorgestelde tunnelvarianten. Toen bleef men nog vasthouden aan een lange tunnel en leek het dat het dossier geblokkeerd zou blijven. Eindelijk komt er een einde aan de impasse die al maanden aansleept en hoop ik dat er snel schot komt in dit zo belangrijke dossier voor onze stad”.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jul 2019
Roger Swalens
Roger Swalens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 13 dec 2019
Roger Swalens | 11 dec 2019
Roger Swalens | 10 dec 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 10 dec 2019

archief