Lembeek Beach 2019 van start

Lembeek Beach 2019 van start

Img_4004
 
Img_4001
 
Marc_eva_jeroen_en_mark_
 

Ken jij het Lembeek Beach festival al? Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 augustus wordt het Stationsplein in Lembeek opnieuw omgetoverd tot een echt strand! Een gezonde dosis sport, een stevige portie muziek, massa’s lekker eten, zomerse vibes en tal van activiteiten voor jong én oud. Vanavond ging alles van start en het was onmiddellijk genieten. 

 

Op vrijdag starten we vanaf 17u00 voor de eerste maal met een zomerse After Work drink. Nadien trekken we onze dansslippers aan voor lokaal talent Cypher, Leitmotiv en dj Squirre, maar ook voor Nina Black en Tomorrowland dj Kenn Colt. Op zaterdag is er overdag het gekende petanque- en beachvolleybaltornooi. ‘s Avonds kan je genieten van onder andere Mickey House, Seven of Jacks en Omdat Het Kan Soundsystem. Op zondag is er de familiedag met een wandel- en mountainbiketocht, maar ook met een optreden van Pipo & Pipette en een echte zandkastelenwedstrijd voor de kids. 

 

Naar goede gewoonte organiseren we ook onze “Lembeek Beach Resto”. Hier serveren we op vrijdag en zaterdag heerlijke paella à volonté!

 

Check zeker ook onze Facebookpagina (@lembeekbeach)voor de laatste nieuwtjes en wedstrijden! 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 aug 2019
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 26 mei 2020
Roger Swalens | 26 mei 2020
Roger Swalens | 15 mei 2020

archief