Eerste Kubb-tornooi op terreinen Stroppen HALLE op 31 augustus

Eerste Kubb-tornooi op terreinen Stroppen HALLE op 31 augustus

Flyer_kubb_mail-1
 

 We hebben met jeugdcentrum Stroppen de voorbije jaren heel wat geïnvesteerd in de accommodatie van het jeugdcentrum en we zouden graag in de toekomst ook op dit elan verder gaan en nog heel wat extra investeringen doen. Zo zouden we graag de toiletten van de cafetaria een opfrisbeurt geven en uitbreiden met een toilet voor mensen met een beperking. Dit alles moet helaas ook gefinancierd worden en daarom organiseren we met het jeugdcentrum een eerste Kubb-tornooi op onze terreinen. Dit samen met een gezellig praatcafé en burger-bar. Intussen kunnen kinderen genieten van onze uitgebreide en prachtige speeltuin. 

Graag willen we jullie hierbij van harte uitnodigen om op 31 aug een ploeg te vormen en mee te komen kubben. Inschrijvingen via onze website http://www.jc-stroppen.be/nl/kubb-strijd/

 

Een inschrijving kost €18 per ploeg. Een ploeg vorm je met minimum 3 en maximum 6 personen. Opgepast, inschrijvingen zijn beperkt tot 20 ploegen. We starten met de wedstrijden om 11u. Maar we vragen om reeds aanwezig te zijn vanaf 10u30 voor reglement en veldverdeling.  

 

Voor wie niet graag Kubb speelt is natuurlijk ook gewoon welkom voor een hapje en een drankje in onze zomerbar.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 aug 2019
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 26 mei 2020
Roger Swalens | 26 mei 2020
Roger Swalens | 15 mei 2020

archief