Futsal Halle-Gooik Begon aan de voorbereidingen

Futsal Halle-Gooik Begon aan de voorbereidingen

Futsal_hg-1

Halle-Gooik begon de voorbereiding tegen het Oekraïense Sokil, een tegenstander van Formaat. Bij Halle-Gooik ontbrak Grello, was Adnane disciplinair geschort & speelt Tomic nog de Aziatische champions League. 

De beginfase was gelijklopend in een zeer harde maar faire wedstrijd. Leo speelde verkeerd in en Sokil profiteerde meteen met de openingstreffer. Halle-Gooik voerde de druk op, Patias puntte de 1-1 tegen de touwen. 

Doelman Redivo liet een straffe indruk en ranselde de scherpe Oekraïense counters uit doel. Na de rust was Halle-Gooik baas en duwde het door. Via Patias en Diogo leek de overwinning een feit maar Halle-Gooik kwam in foutenlast. 

Sokil zorgde voor 3-2 en toen Nerinckx de 6e fout maakte ging de 10meter tegen de touwen. Halle-Gooik probeerde nog met vliegende doelman maar geraakte niet voorbij de uitstekend keepende Oekraïense doelman. 

De risico’s werden afgestraft en zo wint Sokil een zeer interessante en hoogstaande oefenpartij met 3-5. Dinsdagavond volgt de tweede confrontatie tegen deze stugge tegenstander.

Doelpunten: 0-1 x, 1-1 Patias, 2-1 Patias, 3-1 Diogo, 3-2 x, 3-3 x, 3-4 x & 3-5 x.

Voor FP Halle-Gooik: Xuxa, Redivo, Dujacquier, Redivo, Patias, Venancio, Crema, Teixeira, Nerinckx, Diogo, De Bail, Leo & Cordier

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 aug 2019
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 05 jul 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 25 jun 2020
Sam Herremans | 21 jun 2020

archief