CD&V senioren Halle van start

CD&V senioren Halle van start

2019-07-12_18_13_35-cdv-senioren-september
 

In Halle is begin dit jaar een CD&V seniorengroep gestart, eigen en in de lijn van de CD&V seniorenwerking in Vlaams-Brabant en Vlaanderen.

In het voorjaar bezochten we de gebouwen van de Koninklijke Belgische Voetbalbond in Tubize, en dus het oefenterrein van onze succesrijke Rode Duivels.

Op vrijdag 06 09 2019 vestigen we de aandacht op één van de vele sociale projecten in onze stad: 

Ontmoetingsruimte Beverberg. Zegt Maatschappelijk werker Jennifer Goens: “De mensen hebben veel aan deze ontmoetingen en vormen een hechte groep. Door de oprichting van Beverberg zijn buren niet langer alleen buren, maar ook vrienden geworden en zijn ze steeds in de weer voor elkaar.”

We nodigden hiervoor ook CD&V schepen Christophe Merckx, bevoegd voor Senioren en sociale projecten uit om het samen met hem te hebben over de actieve vrijetijdsbesteding. Actief bezig blijven is een gezonde remedie om niet te verglijden in vereenzaming, misnoegdheid en “verzuring”.

Engagement, ook bij senioren, wakkert de alertheid aan en maakt deel uit van een ook door senioren gedragen beleidsvoering.   Graag bespreken we dan ook even een haalbaar prioriteitenlijstje met onze senioren om de vinger aan de pols te houden en de toekomst positief tegemoet te gaan.

Met een goed stukje taart, een koffie en een lekker biertje nodigen we iedereen uit op vrijdag 06 09 2019 in het O.L.Vrouwcentrum Ninoofsesteenweg 7 1500 Halle tussen 14 en 16 u 30. De toegang is gratis. Met een supertombola dekken we onze kosten.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 aug 2019
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 26 mei 2020
Roger Swalens | 26 mei 2020
Roger Swalens | 15 mei 2020

archief