HALLE – Tsjikatilo 69 wint derde succesvolle editie van ’T Kwiske

HALLE – Tsjikatilo 69 wint derde succesvolle editie van ’T Kwiske

_tsjikatilo_69_wint_derde_succesvolle_editie_van__t_kwiske_
 

De Halse Curieus-afdeling organiseerde op zaterdag 31 augustus voor de derde keer haar algemene kennisquiz in een tot de nok gevulde Zaal Molenborre. Met een totaal van 18 deelnemende quizploegen werd het een ongelooflijk fijne en spannende quizavond, die uiteindelijk gewonnen werd door de quizfanaten van Tsjikatilo 69.

“Het werd een ongelooflijk succes!”, vertelt een enthousiaste Arno Pirolo, secretaris van Curieus Halle. “Maar liefst 18 quizploegen namen dit jaar deel, dat zijn er zo maar even vier meer dan vorig jaar. Uiteindelijk hebben we zelfs nog 3 ploegen moeten weigeren, gezien de beperkte capaciteit van onze huidige locatie. We zien ons dus genoodzaakt om volgend jaar op zoek te gaan naar een grotere zaal, kwestie van nog meer quizzers een onvergetelijke avond te kunnen bezorgen.”

De quizploegen, elk bestaand uit vier leden, kregen tien pittige vragenrondes voorgeschoteld rond verschillende thema’s: actualiteit, cultuur, sport, natuur, koekjes, gastronomie, geschiedenis, disney, mode en pilsjes. Het was uiteindelijk “Tsjikatilo 69” dat met een totaal van 69 punten op de eerste plaats eindigde, vlak voor “Berts Vrienden” (67 punten) en “Zonde van de Tafel” (55 punten). Zij mochten uit handen van burgemeester Marc Snoeck (sp.a) een mand vol overheerlijke streekproducten ontvangen. “De overige quizploegen mochten dan weer een prijs uitkiezen van onze rijk gevulde prijzentafel, met dank aan onze sponsors Belvino en Klink’Art.”, aldus Pirolo.

Het voltallige bestuur van Curieus Halle blikt tevreden terug op de activiteit en stelt dat dit zeker niet de laatste quiz was die ze georganiseerd hebben. “Het smaakt naar meer!”, besluit Pirolo.


 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 sep 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 17 sep 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 17 sep 2019
Roger Swalens | 16 sep 2019
Roger Swalens | 11 sep 2019
Roger Swalens | 11 sep 2019

archief