HALLE - Topzomer voor Hallebad

HALLE - Topzomer voor Hallebad

Sportoase_hallebad_1
 

50.994 zwemmers: dat is het fenomenale aantal bezoekers dat Sportoase Hallebad afgelopen zomer tussen 1 juli en 31 augustus mocht verwelkomen in haar zwembad. Een nieuw zomerrecord voor Hallebad als kroon op een onwaarschijnlijke topzomer zonder incidenten. Zo blikt Sportoase vooral met zeer veel voldoening terug op de grote Zwem Veilig! campagne die afgelopen zomermaanden actueler dan ooit was.

 Daarnaast is Sportoase maar wat trots dat een jarenlang consistent en consequent beleid maakt dat bezoekers in gelijk welke Sportoase site nog steeds in alle rust en comfort kunnen komen zwemmen. Sportoase blijft daarom ook inzetten op een hoge aanspreekbaarheid en waakzaamheid van al haar medewerkers, onderhoudspersoneel en vooral redders.

 Dit consequente beleid wordt duidelijk ook geapprecieerd door de bezoekers van Sportoase, wat zich dan ook vertaalde in zeer positieve cijfers. Zo boekte Hallebad, op 25 juli, tijdens het hoogtepunt van de hittegolf  een dagrecord. We mochten die dag maar liefst 1823 zwemmers verwelkomen die op zoek gingen naar een iets koelere omgeving. Ook alle andere sites tekenden die dag voor een significante stijging in bezoekersaantallen.

 Uiteindelijk vonden 453.189 zwemmers de weg naar de verschillende zwembaden van Sportoase.

Met dit resultaat doet Sportoase maar liefst 14% beter dan vorig jaar in dezelfde periode. Een bevestiging dat de bezoekers van Sportoase nog steeds de meerwaarde zien in het 7 op 7-openingsbeleid gekoppeld aan de hoogste normen in kwaliteit en omkadering, zowel naar beleving als omgeving. En daarbij blijft de focus van Sportoase vooral toegespitst op veiligheid én een aangename zwemomgeving waar iedereen zich thuis voelt.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 sep 2019
Roger Swalens
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 14 feb 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 14 feb 2020
Roger Swalens | 13 feb 2020
Roger Swalens | 12 feb 2020
Marc Sluys | 10 feb 2020

archief