Zware blessure Gabriel Grello overschaduwt kwalificatie Beker van België

Zware blessure Gabriel Grello overschaduwt kwalificatie Beker van België

Futsal_hg

 FP Halle-Gook trok naar Pibo Hoeselt voor de eerste ronde van de beker van België. Met Hoeselt troffen we één van de leading clubs in 2e nationale. De goedgevulde zaal zorgde voor een leuke cupsfeer. Bij Halle-Gooik was de ziekenboeg goed gevuld met Patias, Diogo en Venancio. Het spel ging goed over en weer, Xuxa verhinderde de limburgse hoop en Dujacquier trapte de 0-1 binnen. Nog voor de rust duwde Halle-Gooik het gaspedaal stevig in. De Bail, Leo en tweemaal gouden schoon Grello zorgden voor de 0-5 ruststand. Na de rust sloeg het noodlot toe. Vaelen trapte de bal hard buiten maar trapte zo ook Gabriel Grello hard aan. Deze moest afgevoerd worden naar het ziekenhuis en zal lange tijd buiten strijd zijn. De ref Gonzalez vond het nodig daar een smalende opmerking aan toe te voegen en keurde vervolgens een doelpunt van Vaelen, gescoord met beide handen met de glimlach goed. De frustratie ging de hoogte in en de wedstrijd werd bitsiger. Lambrix zorgde met een stiftertje voor de 2-5 maar Crema haalde alle hoop meteen weg door de 2-6 te scoren. Dochez en opnieuw Dujacquier legden de einduitslag vast. 
FP Halle-Gooik plaatst zich zo voor de volgende ronde van de beker van België maar zit duidelijk in de hoek waar de klappen vallen. Bij de overvolle ziekenboeg komt nu ook Gabriel Grello bij, samen vormen ze een ploeg waar menig europese club jaloers op zou zijn. 

Doelpunten: 0-1 Dujacquier, 0-2 De Bail, 0-3 Leo, 0-4 Grello, 0-5 Grello, 1-5 Vaelen, 2-5 Lambrix, 2-6 Crema, 3-6 Dochez & 3-7 Dujacquier

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 sep 2019
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

PenZine | 31 jul 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 26 jul 2020
Roger Swalens | 24 jul 2020
Devogeleer Emile | 19 jul 2020

archief