HALLE – Studio Teurlings sluit definitief zijn deuren.

C21

HALLE – Studio Teurlings sluit definitief zijn deuren.

Sh2_4134_01__large_
 

Na 34 jaar carrière in de foto Retail en mede door de verandering in het fotografielandschap hebben ik en mijn echtgenote besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Zoals de meesten van jullie weten hebben wij buiten fotografie en gastronomie een grote passie voor reizen en toerisme in het algemeen. Enkele weken geleden kregen we een unieke kans om een nieuw project in de Vogezen aan te gaan.

Om ons volledig te kunnen focussen op dit nieuw project zal Studio Teurlings zijn activiteiten stopzetten en dit na 95 jaar.

Vanaf 4 november verwijs ik je graag door naar FOTO SERVICE HALLE. Dat is de nieuwe zaak van Lennert Van Bellingen, huidig verkoper/werknemer bij Studio Teurlings. In deze winkel zal de nadruk vooral gelegd worden op foto’s en niet meer op het fototoestel. Je kan er terecht voor het afdrukken en inkaderen van je foto’s – vanaf je fototoestel of vanaf je smartphone, de bedrukking van funartikelen, de ontwikkeling en afdruk van analoge films en de digitalisering van je oude beeldmateriaal.

Daarnaast is er ook een heel gamma smartphone-accessoires te ontdekken en kan je er een bescherming op maat laten maken voor je apparatuur : laptop, smartphone of tablet.

Ten slotte zal Lennert de vertrouwde service van gecertifieerde pasfoto’s blijven aanbieden en de dienst na verkoop blijven voortzetten.

We zijn ervan overtuigd dat Lennert dit -zoals jullie hem reeds kennen- met veel passie en enthousiasme uitmuntend zal doen. FOTO SERVICE HALLE vind je vanaf 4 november in de Minderbroederstraat 8 in Halle. Hier vindt u ook voldoende gratis parkeerplaats voor 15 minuten op het Oudstrijdersplein.

Hierdoor houden wij een totale uitverkoop op de Ninoofsesteenweg 60a vanaf 21 september, kortingen tot wel 75% en voor de eerste 10 hebben we zelfs een Canon Mirrorless Reflex EOS M50 + 15/45 aan 50% korting, ttzg aan 299€ ipv 599€ / OP = OP

Dank voor jullie jarenlange vertrouwen en begrip en wie weet tot in de Vogezen,

Steven en Ilse Teurlings-Ravert
Zaakvoerder Studio Teurlings

Edditiepajot wenst Steven en Ilse veel succes met hun nieuw project.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 sep 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief