HALLE – Lamme Guiche opnieuw goedgekeurd voor voetbalwedstrijden

HALLE – Lamme Guiche opnieuw goedgekeurd voor voetbalwedstrijden

Dsc_9808_6374
 

De Halse voetbaltempel Lamme Guiche mag opnieuw gebruikt worden voor voetbalwedstrijden. Het stadion werd eerder dit jaar op bevel van de burgemeester gesloten maar kreeg intussen een positief verslag van de brandweer.

Begin dit jaar werd de bekende Halse voetbaltempel afgekeurd door de brandweer. In de kantine was er elektrocutiegevaar. En ook de oude staantribune was volgens de brandweer niet meer veilig voor de supporters. Daarom werd het stadion op bevel van de burgemeester gesloten en zat er voor SK Pepingen-Halle niets anders op dan uit te wijken naar het Paul Claes-stadion in Pepingen, de andere thuishaven van deze fusieclub.

De voorbije maanden heeft de Koninklijke Halse Sportclub CVBA, dat is de organisatie die de infrastructuur in erfpacht heeft van de stad, de nodige investeringen gedaan. De staantribune werd niet vernieuwd. Maar op een aantal cruciale plaatsen werden extra verstevigingen aangebracht. Ook in de keuken werden de nodige aanpassingen uitgevoerd en is alle gevaar geweken, dat blijkt uit het positieve verslag dat de brandweer van de zone Zuidwest-Brabant begin deze maand opmaakte. Daardoor is het sluitingsbevel opgeheven, het stadion en de bijgebouwen kunnen dus opnieuw in gebruik worden genomen.


 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 sep 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 26 mei 2020
Roger Swalens | 26 mei 2020

archief