FP Halle-Gooik wint van Real Noorderwijk met 4-1

FP Halle-Gooik wint van Real Noorderwijk met 4-1

Futsal_hg

 FP Halle-Gooik kreeg met Real Noorderwijk één van de betere ploegen van de reeks op bezoek. Patias kwam terug in de kern, voor Diogo, Grello, Venancio & Xuxa kwam de wedstrijd (veel) te vroeg. Het werd een open wedstrijd met vele kansen. Noorderwijk kreeg de eerste maar toen nam Halle-Gooik het commanda over. Bezoekende doelman Talhaoui blijft pal staan. Zowel Leo, Crema als Patias krijgen de bal niet voorbij hem. Na de rust krijgen we hetzelfde spelbeeld, Halle-Gooik zoekt de opening en Noorderwijk loert op de counter. Dujacquier wordt onderuit gehaald in het strafschopgebied, hij neemt de strafschop ook zelf en zet Halle-Gooik op voorsprong. Noorderwijk gaat op zoek naar de gelijkmaker en krijgt hulp van de thuisploeg, de 5e fout op een cruciale plaats wordt weggegeven. De vrije trap gaat door de muur binnen alles is te herbeginnen. El Ghadaoui flirt al sinds de eerste minuten met de rode kaart en krijgt ze ook halverwege de tweede helft. Halle-Gooik profiteert dadelijk van het numerieke overwicht en komt via Leo op voorsprong. Noorderwijk neemt risico’s maar die worden meteen afgestraft. De Bail zorgt na de 3-1 ook voor de 4-1. Zo wint Halle-Gooik van Noorderwijk en haalt het 7 op 9 in de nationale competitie. 

Doelpunten: 1-0 Dujacquier, 1-1 El Fahsi, 2-1 Leo, 3-1 De Bail & 4-1 De Bail Rood: El Ghadaoui
Volgende vrijdag trekt FP Halle-Gooik naar Proost Lierse als laatste wedstrijd voor de champions League. Toevallig daar leed Halle-Gooik zijn enige nederlaag van vorig seizoen.

Voor FP Halle-Gooik: Van Beeck, Redivo, Dujacquier, Tomic, Crema, Teixeira, Nerinckx, Patias, De Bail, Leo, Van den Berghe, Redivo, Malengreaux & Cordier

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 sep 2019
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 26 mei 2020
Roger Swalens | 26 mei 2020

archief