Halle-Gooik haalt zo 7 op 9 in de belgische competitie en kan zich toeleggen op de Champions League

Halle-Gooik haalt zo 7 op 9 in de belgische competitie en kan zich toeleggen op de Champions League

Futsal_hg

 Volgende vrijdag trekt FP Halle-Gooik naar Proost Lierse als laatste wedstrijd voor de champions League. Toevallig daar leed Halle-Gooik zijn enige nederlaag van vorig seizoen. Halle-Gooik begon scherp maar moest lang wachten op het doelpunt. Uiteindelijk was het Patias die voor de 0-1 zorgde. De volgende Lierse counter ging zowaar tegen de netten en alles leek te herdoen. Een Comedy-capers moment wanneer De Bail duidelijk binnen het strafschopgebied wordt neergehaald en de hoofdref naar de stip wijst maar de 2e ref blijft mekkeren om de bal erbuiten te leggen. Na 2 minuten bekvechten gaat de bal dan toch buiten het strafschopgebied. Diogo vond het dan welletjes en dribbelde heerlijk naar de 1-2. Dujacquier snoepte Qoli de bal af en bediende diogo voor de 1-3. Patias zorgde direct na rust voor de 1-4 en de wedstrijd leek gespeeld. De 2-4 van Wilms kwam uit de lucht vallen en toen Bouzerda de 3-4 maakte kregen we terug een match. Man van de match Diogo liet het zover niet komen en zette de 3-5 op het bord zodat Halle-Gooik rustig kon uitspelen. 
Voor FP Halle-Gooik: Xuxa, Redivo, Dujacquier, Tomic, Crema, Teixeira, Nerinckx, Patias, De Bail, Leo, Diogo, Grello, Malengreaux & Cordier

FP Halle-Gooik trok net voor de champions League week richting Lier waar het vorig jaar zijn enige nederlaag aangesmeerd kreeg.  

Doelpunten: 0-1 Patias, 1-1 Bouzerda, 1-2 Diogo, 1-3 Diogo, 1-4 Patias, 2-4 Wilms, 3-4 Bouzerda, 3-5 Diogo
Rood: El Ghadaoui

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 okt 2019
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 10 aug 2020
Marc Colpaert | 07 aug 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
PenZine | 31 jul 2020
Roger Swalens | 26 jul 2020
Roger Swalens | 24 jul 2020
Devogeleer Emile | 19 jul 2020

archief