Curieus Halle organiseert herfstontbijt voor Poezensnoetje

Curieus Halle organiseert herfstontbijt voor Poezensnoetje

Foto_bij_persbericht_-__curieus_halle_organiseert_herfstontbijt_voor_poezensnoetje_
Curieus Halle organiseert herfstontbijt voor Poezensnoetje. Foto Ingezonden
 

De Halse Curieus-afdeling organiseert op zaterdag 16 november voor de tweede keer een benefietactie ten voordele van Poezensnoetje, een vzw die zich voornamelijk bezighoudt met de opvang en socialisatie van achtergelaten katten en kittens. 

“Een tijdje terug werd ik aangesproken door Sybille Vancutsem, één van de drijvende krachten achter de werking van vzw Poezensnoetje”, steekt Arno Pirolo, secretaris van Curieus Halle, van wal. “Zij wist me te vertellen dat het voor hen steeds moeilijker werd om het hoofd boven water te houden, daar de kosten voor de opvang van achtergelaten katjes stilaan de pan uit swingen. Aangezien we in het verleden reeds een pannenkoekenbak georganiseerd hebben om hen financieel te ondersteunen, was het niet moeilijk om de rest van het bestuur te overtuigen om opnieuw een actie op het getouw te zetten. Er werd hierbij geopteerd voor een herfstontbijt, waarvan de opbrengst integraal naar Poezensnoetje zou gaan.”

“Heel wat mensen en politici hebben de mond vol over dierenwelzijn, maar op een bepaald moment wordt het ook echt wel eens tijd om de handen uit de mouwen te steken”, vervolgt Pirolo. “Niemand kan ontkennen dat Poezensnoetje fantastisch werk levert inzake dierenwelzijn en wij willen er dan ook voor zorgen dat ze dat in de toekomst kunnen blijven doen.”

Het herfstontbijt vindt plaats op zaterdag 16 november en gaat door in Zaal Molenborre (Molenborre 12A, 1500 Halle) vanaf 9 uur 30. Omwille van de beperkte omvang van de locatie, is inschrijven wenselijk. Dit kan via arno.pirolo@hotmail.com of via het nummer 0487/76.38.96. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 okt 2019
Marc Sluys
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 09 jul 2020
Sam Herremans | 05 jul 2020

archief