ME/WE-festival: Leer ‘gelukkig zijn in HALLE

ME/WE-festival: Leer ‘gelukkig zijn in HALLE

Img_4254
 

Ons leven is doorgaans een race tegen de tijd vol obstakels. Maar tijdens het ME/WE-festival op 16 en 17 november in CC ’t Vondel gaan we eens heel hard op de rem staan en gaan we samen op zoek naar ‘me-time.’ Leer dus tijd maken voor jezelf. Maar ontdek ook de ‘we-time’, want samen genieten zorgt voor extra energie en extra geluk. Van een workshop lichaamsverzorging over een yoga-concert tot een lezing vol seks- en liefdestips….. tijdens het ME/We-festival leer je de knepen van ‘genieten’ en ‘gelukkig zijn’. Ook zorgen we ervoor dat je beter gewapend bent tegen een burn-out of een energiedipje. Daarvoor halen we Eva Daeleman en Saartje Vandendriessche naar Halle, twee bekende mediafiguren die ook het slachtoffer werden van enkele kwalen van deze tijd.

 

Boost your energy 

Saartje Vandendriessche liep jarenlang vermoeid rond. Om terug energie te vinden, begon ze zich te focussen op haar voeding, beweging en slaap. Later kwam het besef dat ook haar ‘mindset’ een belang­rijke factor was om haar energie op pijl te houden. 

Saartje neemt je mee op haar zoektocht en geeft je een bom aan informatie en tips waar je concreet mee aan de slag kan. “Je gaat de zaal anders buiten dan dat je binnenkwam. Dat beloof ik”, aldus deze actrice en presen­tatrice. 

Praktisch

Zondag 17 november om 11u 

CC ‘t Vondel | 15 euro | tickets: www.vondel.be

 

Proficiat met je burn-out 

Vreemd maar waar, Eva Daeleman kijkt dankbaar terug op haar burn-out. Openhartig vertelt ze op 16 november in CC ‘t Vondel hoe zij hem beleefde. Het is een aangrijpend en inspirerend verhaal over veerkracht, kwetsbaarheid, bijleren en vooral: leren om voor jezelf te zorgen. 

Eva: “Het leven is, naar mijn mening, niet alleen maar gemaakt om rekeningen te betalen en hard te werken. Het leven gaat over zoveel meer. Bekijk dat grotere plaatje eens. Welke dromen heb je begraven? Waarin hou je jezelf tegen? Misschien zit daar wel een grote bevrijding in.” 

 

Praktisch 

Zaterdag 16 november om 16u 

CC ‘t Vondel | 15 euro | tickets: www.vondel.be 

 

Info: CC ’t Vondel | www.halle.be/mewetime | cultuurcentrum@halle.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 okt 2019
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 09 jul 2020
Sam Herremans | 05 jul 2020

archief