Halle - Bibliotheek past webstek aan: meer comfort voor de gebruiker

Halle - Bibliotheek past webstek aan: meer comfort voor de gebruiker

Bib_halle
De Halse bibliotheek maakt het haar gebruikers makkelijker en aangenamer
 

Sinds deze week zit de bibliotheekwebsite van Halle  in een nieuw kleedje. Het is voortaan DE ideale plek om alles over de bib(collectie) en je eigen ontleningen of die van je kinderen te weten te komen.

 De nieuwe website past zich helemaal aan aan jouw smartphone en tablet. Op dat vlakte hinkte de vroegere website nog wat achterop. Maar voortaan kan je dus overal snel en makkelijk via jouw mobiel toestel snel door de catalogus bladeren of je boeken, cd’s of dvd’s verlengen of reserveren.

Je kan ook lidkaarten van familieleden (zoals je kinderen of partner) koppelen. En dat is handig als je snel een overzicht wil krijgen van alle bibliotheekmaterialen in huis.

Wat zijn de nieuwigheden?

De catalogus kreeg een belangrijke update. Je ontdekt nu sneller of een werk al dan niet is uitgeleend en wanneer het opnieuw wordt binnengeleverd. Ook reserveren wordt kinderspel.

De vernieuwde zoekfunctie werkt zeer intuïtief en je kan de resultaten filteren naar je eigen noden en wensen.

Jouw ontleningen hebben voortaan ook een gezicht. Het overzicht van de ontleningen is immers aangevuld met coverfoto's. En dat helpt!

 Dit zijn slechts enkele van de nieuwigheden. Ook benieuwd geworden? Surf snel naar www.bibliotheekhalle.be en ontdek de vele mogelijkheden. Info: Bibliotheek Halle | bibliotheek@halle.be | T 02 365 98 60

 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 okt 2019
Roger Swalens
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 09 jul 2020
Sam Herremans | 05 jul 2020

archief