HALLE – Toernee Mondi’alle sluit af in stijl

HALLE – Toernee Mondi’alle sluit af in stijl

Sh2_7256_01__large_
 
Sh2_7247_01__large_
 
Sh2_7236_01__large_
 
Sh2_7259_01__large_
 
Sh2_7248_01__large_
 
Tm
 

op 31 oktober geeft Halle de aftrap van November Wereldmaand, met als hoogtepunt de 13de editite van Toernee Mondi’alle. Het intussen bekende stadsfestival zingt dit jaar dan ook de laatste noot van de Wereldmaand op 30 november!

Toernee Kadee tovert ‘t Vondel opnieuw om tot een heus kinderparadijs met een veelzijdig en gratis programma voor kinderen vanaf 0 tot 10 jaar. Knutsel je eigen soundboard, maak je eigen masker, luister naar de mooiste verhalen, kom zelf schilderen in het pop-up museum, dans, fotografeer en nog zo véél meer! Vanaf 14u starten de workshops en om deze namiddag in schoonheid af te sluiten kunnen de kinderen fuiven vanaf 16.45u tot 18u op Swaree Kadee. Niet zo maar een fuif, want ook daar heeft de organisatie heel wat intermezzo’s in petto. Kom dat zien, kom dat zien… het cultuurcafé is namelijk voor iedereen open.

Zoals ieder jaar vieren we Toernee Mondi’alle verder in het centrum van Halle, een muzikale tocht langsheen de deelnemende cafés en locaties. We halen zoals gewoonlijk een verscheidenheid aan muziekgenres uit de kast. Denk latin, ska, funk, balkan, jazz, hiphop, afrikaanse rumba, pop… te veel om op te noemen! Laat je verder verrassen in de straten en op de Grote Markt door straat -artiesten en -muzikanten die ervoor zorgen dat je niet stil valt op je weg naar de verschillende optredens. Hun show is zeker en vast de moeite waard en met de voorziene vuurkorven kan je je warm houden.

Dit jaar geen Steunzool, maar niet getreurd want hier is Toernee Invitee. Met TOERNEE INVITEE verwelkomen we je op ons nieuw food concept. Schuif mee aan iemands eettafel en geniet nadien van een exclusief concert! Wil je gezellig tafelen bij gezinnen van Halle of nodig je zelf graag mensen uit zonder zelf te moeten koken? Het kan! Schrijf je in op onze website: http://www.toerneemondialle.be/toernee-invitee/ . Vooraf inschrijven is noodzakelijk!

Toernee Mondi’alle afsluiten dat gebeurt zoals altijd in CC ’t Vondel. Vanaf middernacht is iedereen welkom om samen de nacht in te dansen. Deze editie zorgen we opnieuw voor een slotact in CC ‘t Vondel waarna we afsluiten met een feest in ‘TM’ stijl! Tot 5u kan je bij ons je dansbenen kwijt!TOER-MEEcafé

Vanaf de eerste editie staan cafés centraal binnen het concept: een Toernee zonder café is zoals een café zonder bier… Hierbij kunnen we rekenen op trouwe samenwerkingen met verschillende locaties. Als TOER-MEEcafé zetten de  locaties het partnerschap extra in de verf. De Sleutel, Vaantjesboer, Puzzles en Blue Note Pub zijn deze editie de fiere TOER-MEEcafés. De volledige programmatie en alle deelnemende locaties vind je weldra terug op onze website www.toerneemondialle.be.


 

Toernee Mondi’alle is verder onmogelijk zonder de inzet van de vele vrijwilligers, de samenwerking met de stadsdiensten & CC ’t Vondel en de financiële steun van talrijke sponsors en subsidie partners. Daar waar Gimber, De Nationale Loterij, Expo Lettering en Evilla’s zich trotste hoofdsponsor kunnen noemen, krijgen we een extra duwtje in de rug van de provincie Vlaams Brabant en CERA. Is ‘t waar?

We typen blindelings op onze gsm en switchen snel tussen verschillende sociale media. Misschien hebben we u zelfs op het het verkeerde been gezet met de kop van dit artikel! Of toch niet? De techniek gaat vooruit, maar wij ook? Gaan we kritisch en bewust om met deze media? En hoe zit dit aan de andere kant van de wereld? Daarover gaat de vzw Comundos, die wij dit jaar steunen met Toernee Mond’ialle. Comundos stimuleert de emancipatie, het kritisch bewustzijn en de identiteitsontwikkeling bij jongeren in het Zuiden. Dit doen ze door hun mediageletterdheid en online communicatie vaardigheden te versterken.

Servais zal het dit jaar zonder onze trouwe bol moeten doen want wegens restauratiewerken aan Servais moet de bol noodgedwongen een jaartje op stock blijven. Geen nood, dat zullen we ruimschoots compenseren zodat de gekende sfeer op en rond de Grote markt behouden blijft.Haal uw kaart!

Kaarten van Toernee Mondi’alle kan je kopen in de deelnemende cafés en in CC ‘t Vondel. Met de kaart steun je niet enkel de werking van Toernee Mondi’alle, maar ook ons goed doel! Een kaart in voorverkoop kost 8€, maar hiermee krijg je naast 3 gratis drankjes in verschillende deelnemende cafés ook toegang tot de slotfuif in CC ’t Vondel.

Help je graag zelf een handje mee op Toernee? Je kan je altijd inschrijven via onze website.

Of lijkt het je leuk om mee aan de kar te trekken in ons enthousiast team? Contacteer ons via info@toerneemondialle.be

Hou onze website en sociale media in de gaten, want binnenkort kan je daar het volledige programma op terugvinden www.toerneemondialle.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 okt 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 09 jul 2020
Sam Herremans | 05 jul 2020

archief