Kaas-en wijnavond georganiseerd door de vzw Scouting Groot Halle op zaterdag 9 november

Kaas-en wijnavond georganiseerd door de vzw Scouting Groot Halle op zaterdag 9 november

C6ef480f-19de-4012-ab2a-25c99865ffcf
 

 Graag nodigen wij u uit voor onze Kaas-en wijnavond georganiseerd door de vzw Scouting Groot Halle op zaterdag 9 november, samen met de leiding van scouts Halle en scouts Sint-Rochus @ Parochiezaal Sint-Rochus, Melkerijstraat 84 in Halle vanaf 17u. 
 
We serveren er niet alleen kaas, maar ook een bijhorende vleesschotel. Natuurlijk zijn er zoals elk jaar heerlijke croque monsieurs verkrijgbaar. Nieuw dit jaar zijn ook onze artisanale kaaskroketten. Nog een primeur die we jullie voorschotelen zijn onze heerlijke huisbereide salades in onze saladebar. 
 
En als dit nog niet genoeg is, is er vanaf dit jaar ook een gezellige lounge. Hier kan men vooraf genieten van een heerlijk aperitief en lekkere hapjes. Sfeer verzekerd! 

En er is de mogelijkheid om te betalen met Payconiq en Bancontact. 

Wanneer je met 10  man ( of vrouw ) van de oudleiding samen komt eten, bieden wij jullie graag een aperitief van het huis aan. 
 
Doe uw voordeel met volgende tip: gezien het toenemend succes merken we dat het in de zaal tussen 18u en 19u zeer druk is. Vanaf 20u is het merkelijk kalmer. Wanneer er niemand van uw gezelschap om 20u in bed moet liggen, is het misschien een idee om wat later te komen eten. 
 
Dankzij jullie steun en sympathie kan de vzw beide scoutsgroepen blijven ondersteunen op vlak van lokalenonderhoud en aankoop van materiaal. Daarnaast zet de vzw zich ook in voor promotie van  scouting. 
 
Graag tot dan! 
De mensen van de vzw en de leiding van Sint-Rochus en Halle centrum

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 nov 2019
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 14 feb 2020
Devogeleer Emile | 14 feb 2020
Roger Swalens | 13 feb 2020
Roger Swalens | 12 feb 2020
Marc Sluys | 10 feb 2020

archief