HALLE - Amacro Cycling Team - new outfit 2019

HALLE - Amacro Cycling Team - new outfit 2019

2019-08-22_21
 
Ama_mtb_voorstelling_029
 
Ama_mtb_voorstelling_039
 

Het Amacro Cycling Team VZW is een club van 25 vrienden dat zijn roots in het vroegere Luypaert Cycling Team kan vinden. Het Luypaert Cycling Team VZW is opgericht in 1998 onder de toenmalige bedrijfsleider Georges Luypaert van bouwmaterialen Luypaert. Ongeveer 6 jaar geleden heeft Mr. Luypaert zijn bedrijf overgelaten aan de firma Defrancq en zo gingen ze op zoek naar een nieuwe sponsor.

 

Zo zijn ze terechtgekomen bij de firma Amacro NV met Johan Cromphout als jonge gedreven bedrijfsleider met een hart voor de sport.  Als bedrijfsleider is Johan continu op zoek naar vernieuwing, progressie en uitbreiding. Na het overlijden van zijn vader Michel Cromphout, tevens de grondlegger van het succesvol bedrijf, is hij erin geslaagd om van Amacro Nv een begrip in Halle en omgeving te maken. 

Recent heeft Johan beslist om het logo van het bedrijf op te splitsen en zo zijn ze ook op zoek gegaan naar een nieuwe outfit die perfect past bij de bedrijfscultuur. 

 

Wekelijks rijden ze op zondag een rit van ongeveer 100 km aan een gemiddelde snelheid van 29 km/u. De groep bestaat uit 25 leden met leeftijden die gaan van 30 jaar tem. 65 jaar. Er is maar 1 ploeg en dit is tevens hun sterkte.

 

Ze beschikken over een website nl. www.amacrocyclingteam.be en wekelijks volgt er een verslag van het afgelopen weekend. Af en toe nemen ze deel aan georganiseerde ritten zowel in het binnen- als buitenland. Om de 2 jaar wordt er ook een buitenlandse stage ingelast en dit jaar gaan ze zich uitleven in de Alpen om daar de hoogste bereidbare weg van Europa te beklimmen nl de Col de la Bonette.

 

De firma Amacro heeft zich kosten noch moeite gespaard om alle leden van een eigentijdse outfit te voorzien  en tevens hebben alle werknemers een outfit gekregen van de bedrijfsleider en dit in samenwerking met de firma Bioracer, tevens sponsor van de Belgische nationale ploeg.

 

De filosofie van het bedrijf is om zich verder te manifesteren in de sportmanifestaties van de omgeving. 

 

Zowel Amacro als het cycling team zijn actief op de sociale media.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 nov 2019
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 09 jul 2020
Sam Herremans | 05 jul 2020

archief