HALLE - Blokspot ook in Buizingen

HALLE - Blokspot ook in Buizingen

Blokspot_halle
De Halse blokspot is er nu ook in Lindegroen Buizingen (Foto Ring TV©)
 

De Halse blokspot is terug en hij breidt uit naar Buizingen!

Van 4 december 2019 tot en met 2 februari 2020 zetten de Halse jeugddienst en hetJ AC de deuren van Jeugdcentrum De Kazerne weer open voor alle studenten die moeten blokken. De blokspot is elke dag open tussen 8u en 22u. Enkel op 1 januari is de Blokspot gesloten.

Schepen van jeugd Dieuwertje Poté vertelt: “Omdat onze Blokspot regelmatig volzet is en we graag ook wilden nadenken over antenneposten in onze deelgemeenten, opent de vzw “Vrienden van het Lindegroen” hun zaal voor het eerst ook tijdens de kerstvakantie. Op die manier kunnen we nagaan of er interesse is om in Buizingen ook gezamenlijk te studeren én bieden we een oplossing aan studenten wanneer de blokspot in het centrum volzet is.”

Het Lindegroen is tussen 23 december 2019 en 3 januari 2020 open tussen 8u en 22u, met uitzondering van 1 januari 2020. Schepen Poté licht toe: “Het stadsbestuur waardeert dit aanbod van de vzw en zal de samenwerking na deze proefperiode evalueren met oog op de volgende blokperiodes.” Op beide locaties is er gratis wifi, koffie, thee en water. Ook een koelkast en een microgolf zijn beschikbaar op beide locaties.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 nov 2019
Roger Swalens
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 05 jul 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 25 jun 2020
Sam Herremans | 21 jun 2020

archief