HALLE - Toneelopvoering door K.T. Volharding: Wat doe jij hier?

HALLE - Toneelopvoering door K.T. Volharding: Wat doe jij hier?

Wat_doe_jij_hier
 

Kt Volharding speelt vrijdag 6, zaterdag 7, vrijdag 13 en zaterdag 14 december 2019 om 20u ‘Wat doe jij hier?’, een stuk van Aldo De Benedetti, in een regie van Bart Devits. Deze toneelopvoeringen gaan allemaal door in CC ’t Vondel in Halle. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa, in voorverkoop bij Tea-Room La Dragée, Café De Sleutel, het toerismekantoor of via VOLHARDING.org

 

Eind jaren ’60. Paolo Malpieri is een gerespecteerd advocaat, gelukkig getrouwd met Louisa, en samen wonen ze in een ruime villa in de buitenwijken van Rome. 

 

Alles gaat zijn gewone gangetje – met soms eens een meningsverschil over kleinigheden, zoals dat bij zovele koppels het geval is- tot op een dag Louisa haar man niet meer herkent. Francesco en Rosa, het huispersoneel, herkent ze wel, maar haar man: nee, die niet. Ze laat hem buiten smijten. De jonge, veelbelovende dokter Spinelli, gespecialiseerd in het brein, moet ter hulp komen. Geboeid door dit hoogst interessante geval van geheugenverlies, smijt hij zich met Italiaanse passie op deze bevallige zaak. Diezelfde avond arriveert dan ook nog de overenthousiaste tante Clotilde, gespecialiseerd in stationsromans, met haar dochter Evelina. En dat maakt het allemaal nog een beetje chaotischer. Maar kom, genoeg mensen met verstand om uit deze verwarde situatie te raken… of niet. Want met een komedie weet je nooit.

 

Spelen mee: Spelen mee: Wim Verdeyen, Ken Decoster, Hugo Hulsmans, Ann Denayer, Sonja Vanhaelen, Katleen Vandiest, Kirsten Verbist, Linne Vanisterbecq.

 

Volharding nodigt jullie alvast uit om op één van deze data een kijkje te komen nemen. Zij garanderen jullie alvast een prettige avond!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 nov 2019
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 09 jul 2020
Sam Herremans | 05 jul 2020

archief