Geslaagde wijndegustatie bij Curieus HALLE

Geslaagde wijndegustatie bij Curieus HALLE

Foto_bij_persbericht_-__geslaagde_wijndegustatie_bij_curieus_halle_
 

De Halse Curieus-afdeling en wijnhandel Belvino organiseerden op vrijdag 6 december voor de zesde keer op rij een succesvolle wijndegustatie.

“De wijndegustatie was zeker en vast een geslaagde activiteit” vertelt Arno Pirolo, secretaris van Curieus Halle. “In totaal namen ruim 40 mensen deel aan de activiteit en werden er om en bij de 250 flessen verkocht, hetgeen per slot van rekening niet niks is. We kunnen dan ook stellen dat het hoofddoel van deze degustatie, meer bepaald het ondersteunen van een lokale handelaar, zeker bereikt is.”

“Net zoals bij de vorige edities werd ook dit jaar een breed gamma aan wijnen voor ieders budget samengesteld”, stelt Geert Schmit, zaakvoerder van Belvino. “We willen namelijk aantonen dat wijnproeven geen elitaire bedoening is, maar eerder een hobby die iedere geïnteresseerde kan uitoefenen. Dat er elk jaar opnieuw steeds meer mensen deelnemen aan onze degustatie, is hier trouwens het beste bewijs van.” 

Het bestuur van Curieus Halle is zeer tevreden over de activiteit en hoopt in de toekomst nog dergelijke degustaties te organiseren. “Niemand hoeft er aan te twijfelen, dit evenement wordt volgend jaar zeker herhaald” besluit een opgetogen Arno Pirolo.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 dec 2019
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 10 aug 2020
Marc Colpaert | 07 aug 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
PenZine | 31 jul 2020
Roger Swalens | 26 jul 2020
Roger Swalens | 24 jul 2020
Devogeleer Emile | 19 jul 2020

archief