CD&V senioren van HALLE doen mee van oud naar nieuw.

CD&V senioren van HALLE doen mee van oud naar nieuw.

Image002
 

’t Is weer zover; het jaar loopt op zijn laatste benen. De CD&V senioren van Halle kregen het voorbije jaar enkele succesvolle activiteiten voorgeschoteld: het bezoek aan het trainingskamp van de Rode Duivels in Tubize en een bevragingsonderonsje met taart en koffie  in het Onze -Lieve- Vrouwecentrum begin september. De resultaten van deze bevraging werden  geanalyseerd en worden binnen het seniorenbestuur en  de gehele partij opgevolgd. Want senioren zijn meer dan ooit resultaatgericht; ook wat het zichtbare beleid in onze stad betreft. 

Het is zeker niet voor niets dat we alles door de bril van de senioren blijven van naderbij bekijken en beschouwen. Waardig ouder worden is ook de toekomst voor de jeugd.

Het jaar willen we afsluiten met een nieuwe voltreffer. We meren aan in de oude Paterkeskerk en bezoeken het nieuwe Convent met assistentieappartementen. Daar vieren we samen  gewoon de vreugdevolle stap van het oude naar het nieuwe jaar. We doen dat met wat gebak en cava aangeboden aan onze trouwe leden en dit  door het voltallig bestuur van de CD&V senioren Halle. 

Filosofe Bernadette Meeus uit Halle zal er  het jaar geanimeerd afsluiten met een verwarmende oproep rond het senior zijn. 

“Waardig ouder worden in een veranderende maatschappij is een opdracht en een ethisch streefdoel waaraan allen in de samenleving een grote verantwoordelijkheid dragen. Welbevinden is in tijden van vereenzaming, zorg, voortdurende veranderingen, klimaatwijziging en drukte in de wereld…- kortom allerhande bekommernissen- een niet vanzelfsprekend feit. “

Als kers op de taart zal na de uiteenzetting van Mevrouw Meeus,  de nieuwe Nationale voorzitter van de senioren, Eric Van Rompuy, aanwezig zijn en de namiddag afsluiten met een boodschap van hoop en toekomst.

We hernieuwen het senioren lidmaatschap voor 2020 en beloven een actieve werking in het nieuwe jaar verder te zetten. Want ontmoeten is verbinden. Samen vieren, genieten, zingen, dansen,  praten en overleggen…en in welke jarige tram we ons ook bevinden…meedoen blijft belangrijk.

De activiteit gaat door op vrijdagnamiddag 20 december in het Convent (Nieuwstraat Halle).Leden en sympathisanten zijn welkom. (gratis toegang met aangeboden receptie) We starten om 14u stipt en eindigen omstreeks 17u. Er bij wezen is de boodschap ! 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 dec 2019
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 10 aug 2020
Marc Colpaert | 07 aug 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
PenZine | 31 jul 2020
Roger Swalens | 26 jul 2020
Roger Swalens | 24 jul 2020
Devogeleer Emile | 19 jul 2020

archief