Open Vld Senioren Halle - VIEF vierden hun jaarlijks kerstfeest.

Open Vld Senioren Halle - VIEF vierden hun jaarlijks kerstfeest.

Sh2_6285_01__large_
 
Sh2_6288_01__large_
 

Halle - Op maandagmiddag vierden 90 leden van de Open Vld Senioren Halle - VIEF hun jaarlijks kerstfeest en mochten als vrienden aanschuiven aan het lekkere diner dat tot in de puntjes af was, met dank aan de kok.

Na het lekkere eten was er een reuze tombola met prachtige prijzen waarvan de hoofdprijs een broodmachine dat gewonnen werd door een lid uit Buizingen. “Deze prachtige namiddag is enkel mogelijk door de talrijke vrijwilligers, de opbrengst van het eetfestijn en de vele, lokale sponsors van de tombolaprijzen.” aldus de voorzitter Eliane Danau en zij bedankte de helpers met een doosje pralines van een lokale handelaar.

De bijeenkomsten van de seniorenvereniging gaan door in "Sportcafé "DE BRES" te Halle. De vaste ontmoetingsdagen zijn: de tweede maandag van de maand (gezellig samenzijn met koffie en taart) en de tweede en de vierde vrijdag van de maand (kaartspel en gezelschapsspelen).

De senioren organiseren meerdere activiteiten, zoals uitstappen met de bus, hobbyclub, bedrijfsbezoeken en het bijwonen van concerten. Eén ding is zeker, de senioren van de Open Vld -VIEF Halle hebben geen tijd om zich te vervelen!

Bent u geïnteresseerd lid te worden van onze vereniging, neem dan gerust contact met de voorzitter Eliane Danau 02/356 78 01. Altijd welkom!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 dec 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 10 aug 2020
Marc Colpaert | 07 aug 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
PenZine | 31 jul 2020
Roger Swalens | 26 jul 2020
Roger Swalens | 24 jul 2020
Devogeleer Emile | 19 jul 2020

archief