Neos Halle mag terugblikken op een succesvol 2019, en komt ook dit jaar met grote namen naar buiten

Neos Halle mag terugblikken op een succesvol 2019, en komt ook dit jaar met grote namen naar buiten

Sh2_9016_01__large_
 

Het NEOS- Halle bestuur is tevreden over het afgelopen jaar 2019, niet alleen haalde ze grote namen zoals professors JP Van Bendegem, Tom Zwaenepoel en Lieven Debrauwer naar de raadzaal van het stadshuis. Lieven Debrauwer kwam vertellen over “parfum’'. Maar ook Dixie Dansercoer kon de senioren boeien over zijn expeditie naar de Polen ( zuidpool, Antarctica,Noordpool).

Ondertussen is het bestuur van NEOS- Halle heel tevreden de kaap van meer dan 100 leden te hebben bereikt, en zullen samen in 2020 een welgevuld programma aanbieden.

Het programma 2020 start op 21 januari met de traditionele nieuwjaarsreceptie waar de heer Marc Erkens (gekend van op de VRT- Klara) iedereen zal boeien met een “babbelconcert”. Andere grote namen die NEOS- Halle wist te halen zijn onder meer Tijs Mauro van de VRT Nieuwsdienst, Rik Van Cauwelaert, Kris Smet van de Nieuwe Snaar, Stijn Ilsen (broer van...) en in november niemand minder dan Frédéric Deborsu.

Naast deze maandelijkse voordrachten zijn er de trimestriële uitstappen, met in februari een uitstap naar Seneffe het kasteel en de mijn site Bois du Luc. In maart gaat het naar Waterloo en Villers la Ville, in mei wordt de uitstap iets verder naar Maastricht en de grotten van Kanne, en in oktober gaat de uitstap naar Zeeland en de sluizen van Terneuzen. De jaarlijkse meerdaagse reis is in juni naar Weimar. Tenslotte is er het concertaanbod van Bazar. Uit dit aanbod (het Beethovenjaar) word er nog een selectie gemaakt, die aan de leden zal voorgelegd worden.

Wie het volledige jaarprogramma van NEOS- Halle kan altijd terecht op www.neoshalle.be

Nieuwe leden zijn nog altijd welkom en kunnen zich richten tot voorzitter  Erna Deleeuw  deleeuwerna@gmail.com

  

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jan 2020
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 10 aug 2020
Marc Colpaert | 07 aug 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
PenZine | 31 jul 2020
Roger Swalens | 26 jul 2020
Roger Swalens | 24 jul 2020
Devogeleer Emile | 19 jul 2020

archief