Groot-HALLE Toerist pronkt met nieuwe outfit

Groot-HALLE Toerist pronkt met nieuwe outfit

Img_2999
Groot-Halle Toerist stelt de nieuwe kledij voor. Foto Ingezonden
 

 De leden van Groot-Halle Toerist kijken, net als de profrenners, reikhalzend uit naar de start van het nieuwe Belgische wielerseizoen. Eén van de redenen is dat zij dan voor het eerst met hun nieuwe clubkledij kunnen uitpakken.
Onder meer dank zij haar vaste sponsors Volvo Sterckx-De Smet en Brukom Fiets! en hun nieuwe sponsor St-Feuillien, heeft de club een mooi nieuw ontwerp voor de kledij kunnen uitwerken.
Het seizoen voor de leden van Groot-Halle Toerist start op zondag 1 maart en loopt tot de laatste zondag van september. Iedereen is welkom om een paar keer te komen testen; na 3 testritten vragen wij om zich in te schrijven.Net zoals de vorige jaren zijn er naast de zondagse ritten ook speciale uitstappen en activiteiten onder de verschillende groepen.
Er is onder andere in maart een stage ingepland in Mojacar in Spanje waarvoor er 14 clubleden zijn ingeschreven. Wij fietsen, afhankelijk van de weersomstandigheden en het aantal beschikbare leden, in 3, 4 of soms zelfs in 5 verschillende groepen. 
Alle informatie is terug te vinden op de website groothalletoerist.be of contact kan opgenomen worden via info@groothalletoerist.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jan 2020
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 29 okt 2020
Sam Herremans | 29 okt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 25 okt 2020
Roger Swalens | 18 okt 2020

archief