Wegverzakking door waterlek in Jean Jacminstraat in HALLE

Wegverzakking door waterlek in Jean Jacminstraat in HALLE

Img_4620
 

Deze morgen verzakte de weg in de Jean Jacminstraat ter hoogte van het kruispunt met de Hendrik Consciencestraat. De oorzaak lag bij een lek in de waterleiding. 

Het waterlek zette ook verschillende inwoners van de Jean Jacminstraat en de Guido Gezellestraat zonder water. De Watergroep heeft intussen het lek voorlopig hersteld. En tegen 15 uur zou er opnieuw water uit de kranen lopen.

De stad en de Watergroep beveiligden intussen de zone van de verzakking met nadarhekken en signalisatie. De verzakking in het wegdek zal morgen, maandag 27 januari, meteen (voorlopig) hersteld worden. 

De Watergroep start om 9 uur met werken, dat is na het spitsuur. Doorgaand verkeer kan afwisselend over de beschikbare rijstrook rijden. Je hoeft dus niet om te rijden. Er wordt ook een parkeerverbod van een 6-tal meter ingevoerd om de doorstroming van het verkeer te bevorderen. Door de nauwe doorgang zal het verkeer er morgenvroeg waarschijnlijk moeizaam verlopen. Het is dus ook belangrijk dat jullie extra hoffelijk zijn, zodat alles er veilig kan verlopen. We verontschuldigen ons alvast voor de tijdelijke hinder en willen jullie nu al bedanken voor jullie begrip.

 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jan 2020
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 27 feb 2020
Roger Swalens | 24 feb 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 23 feb 2020
Roger Swalens | 22 feb 2020
Roger Swalens | 21 feb 2020
Roger Swalens | 18 feb 2020

archief