HALLE - Pand 365 in oude Proximuswinkel

HALLE - Pand 365 in oude Proximuswinkel

Pand_programma_overzicht
Weekendje Pand 365© op de hoek van Arkenvest en Basiliekstraat (de oude Proximuswinkel)
 
Afterwork
Afterwork
 
Planten_en_stek
plant en stek
 
Milan_first_floor
Milan First Floor
 

 

Pand 365 organiseert de komende dagen een "Pand Weekend Next Door" in de oude Proximusvestiging aan de Arkenvest. Er is een uitgebreid programma, dat er uitziet als volgt:

DONDERDAG 30 JANUARI 2020

19U VERNISSAGE

Wekenlang is ons team van vrijwilligers vol enthousiasme aan het werk geweest om de leegstaande Proximus winkel om te bouwen tot een nieuw pand. Al onze paletten zijn op, elke vijs werd 7 keer gebruikt en onze toog staat geïnstalleerd op zijn nieuw plekje. Starten doen we met de vernissage van onze expo. Een zestien-tal experimentele kunstenaars kregen de ruimte om volledig hun ding te doen en het resultaat is indrukwekkend. Kom donderdagavond een glaasje drinken, kijk je ogen uit en sla een praatje met de artiesten. Kom daarna even ontspannen in onze ontmoetingsruimte, waar onze resident dj W!ll!am aka Dustin zorgt voor een sfeervolle soundtrack. Je kan meteen ons programma checken en de rest van je weekend beginnen plannen.

 VRIJDAG 31 JANUARI 2020

16U AFTERWORK – 19U KARAOKE

 Om het weekend goed in te zetten zullen Vincent en zijn team van Kaf’eko een paar lekkere gerechtjes voor ons klaarmaken. Kom na je werk even langs, breng je collega’s mee en blijf nadien voor de karaoke. Vraag je favoriete nummers aan, zing de longen uit je lijf en dans erop los op ons podium. Dit is de uitgelezen kans om eens volledig uit de bol te gaan op foute 90s liedjes, dat is in ieder geval wat wij van plan zijn. Tegen het einde van de avond lijkt de werkweek mijlenver weg en kan je weekend al niet meer stuk. Tot dan! 

ZATERDAG 1 FEBRUAR 2020

12U PLANTEN EN STEKJESRUIL

 Is die trendy Monstera te groot geworden voor je appartement? Heb je ontdekt dat je waarschijnlijk toch eerder een cactus-mens bent dan een orchidee-mens? Of ben je iets te enthousiast aan het kweken gegaan (oeps) en heb je nu gewoon echt te veel planten? Smijt ze niet weg! We zijn iets van plan(t)!

Op zaterdag 1 februari kleuren we ’t Pand helemaal groen! Kom langs met je eigen plantjes, ruil ze in voor nieuwe exemplaren en sla een praatje met andere plantenliefhebbers. Heb je zelf ongewenste of overtollige planten, laat ons zeker iets weten (Gonda@1500cc.be). We voegen ze toe aan onze plantenruil en wie weet hebben ze tegen het einde van de dag een nieuwe thuis.

Blijf na de plantenruil gerust nog even in ’t Pand en bezoek onze expo. Achteraf kan je genieten van een kopje koffie en een lekker zelfgemaakt gebakje.

 

 20U LANCERING MF ROUGE 

Om 20u geven we ons podium aan lokaal talent MF ROUGE. Deze jonge rapper en producer maakt deel uit van het collectief De Rand, maar had een honger naar meer en ging solo aan de slag. Hij plande zelf deze hele avond vol met tal van lokale top artiesten en dj’s, en komt daarnaast ook zijn eigen solo EP BLIND voorstellen. Een absolute primeur!

ZONDAG 2 FEBRUAR 2020

11U BRUNCH – 14U KINDERNAMIDDAG – 17U CONCERT MILAN

 Heb je het zaterdagavond iets te laat gemaakt in ’t Pand? Dan hebben wij de perfecte oplossing: kom gezellig bij ons brunchen. Iets hartigs om de kater te verzachten? Of liever een tasje koffie met iets zoet? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Schrijf je in via brunch@1500cc.be.

Terwijl je rustig zit te brunchen, kunnen je kinderen zich creatief uitleven. Onder begeleiding van Inse leren ze mandala’s tekenen en richten hun eigen expo-ruimte in.

Aan het einde van de namiddag kan je nog genieten van een akoestisch concertje gebracht door Milan van First Floor. Gewoonweg een fijne ontspannen zondag in het Pand.

 

DOORLOPEND: EXPO

 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jan 2020
Roger Swalens
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 27 feb 2020
Roger Swalens | 24 feb 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 23 feb 2020
Roger Swalens | 22 feb 2020
Roger Swalens | 21 feb 2020
Roger Swalens | 18 feb 2020

archief